ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Θέλουμε να ανακάμψουμε”

Στο δρόμο για την Κωνσταντινούπολη βρίσκεται ο Ολυμπιακός που θα αντιμετωπίσει αύριο την Φενέρμπαχτσε στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας της Ευρωλίγκα.

Κατά την αναχώρηση της αποστολής, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου για το παιχνίδι αυτό:
«Έχουμε δύσκολη αποστολή, γιατί η Φενέρμπαχτσε είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης και παίζει στην έδρα της. Δεν είναι εύκολο να κερδίζεις εκεί. Όμως και εμείς είμαστε οι περσινοί φιναλίστ. Είμαστε μια ομάδα που έχουμε αποδείξει πως στα δύσκολα μπορούμε να ανταπεξέλθουμε και είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρίας να το δείξουμε αυτό με την εμφάνιση που θα κάνουμε αύριο», ήταν η αρχική του τοποθέτηση και συνέχισε:

«Σίγουρα τα δύο τελευταία παιχνίδια στην Ευρωλίγκα που χάθηκαν μας έχουν πάει λίγο πίσω και θέλουμε να ανακάμψουμε αρχής γενομένης από τα διπλά ματς που έχουμε μπροστά μας».
Τέλος, για το αν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος παίκτης τον οποίο ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να περιορίσει, ο κόουτς ανέφερε:
 «Είναι μια ομάδα που παίζει καλά ως σύνολο, οπότε πρέπει να την αντιμετωπίσουμε συνολικά και όχι μεμονωμένα. Και αυτό γιατί ο κάθε παίκτης της Φενέρ έχει την ποιότητα στην καλή του μέρα να σου κάνει ζημιά. Και εμείς είμαστε ομάδα, συμπαγής και πρέπει να παίξουμε το ίδιο καλά και στην άμυνα και στην επίθεση για να τους αντιμετωπίσουμε».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button