ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Θέλουμε κάθε παιχνίδι να το κερδίζουμε!»

Την δίψα της για διεύρυνση του εκπληκτικού αήττητου σερί εξέφρασε η προπονήτρια του Ολυμπιακού Ελένη Καπογιάννη.

 

Την ξέφρενη και αήττητη κούρσα της στο φετινό πρωτάθλημα συνέχισε απτόητη η νταμπλούχος ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού θριαμβεύοντας εκτός έδρας του Αθηναίκού με 59-79.

Μία επιτυχία, η οποία επέτρεψε στις «ερυθρόλευκες» να πανηγυρίσου την 11η διαδοχική τους νίκη και να βάσζουν πλώρη για ένα ακόμη πρωτάθλημα ολοκληρώνοντας μόνο με νίκες τον πρώτο γύρο.

Η προπονήτρια του Θρύλου Ελένη Καπογιάννη επεσήμανε στις δηλώσεις της ότι ξεκάθαρος στόχος του είναι να αναδειχθεί πρωταθλητής και Κυπελλούχος κερδίζοντα ςόλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος της φετινής περιόδου:

«Κλείσαμε με νίκη τον πρώτο γύρο, απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο Αθηναϊκός, που παίζει καλό μπάσκετ. Παρόλα τα προβλήματα που είχαμε με αρρώστιες και τραυματισμούς, θεωρώ ότι σε γενικές γραμμές κάναμε μια μεστή εμφάνιση. Το πρωταθλητές χειμώνα δεν μου λέει κάτι. Για μένα μετράει να είσαι πρωταθλητής και Κυπελλούχος στο τέλος. Αυτοί είναι οι στόχοι μας. Ξεκινάμε με καλύτερες προοπτικές το δεύτερο γύρο και ετοιμαζόμαστε και για το final 4 του Κυπέλλου όταν έρθει» ήταν το αρχικό σχόλιο της αρχιστράτηγου του Θρύλου, για να προσθέσει:

«Είναι καλό που είμαστε αήττητοι. Θέλουμε κάθε παιχνίδι να το κερδίζουμε και θέλουμε στο τέλος όταν θα κάνουμε ταμείο να μην έχει καταγράψει το κοντέρ καμία ήττα. Θεωρώ ότι είναι μέσα στις δυνατότητες της ομάδας μας. Να παίξουμε όλα τα παιχνίδια και να τα κερδίσουμε».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button