ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Θέλει υπομονή για Μιραλάς

Ο Κέβιν Μιραλάς επέστρεψε στον Ολυμπιακό, αλλά  δεν μπόρεσε, μέχρι τώρα να δώσει το κάτι παραπάνω στην ομάδα ,χωρίς πάντως ο ίδιος να είναι αποκλειστικά υπεύθυνος,μιας και  ήρθε σε μία δύσκολη στιγμή για την ομάδα, αλλά και ταυτόχρονα ο ίδιος κόντεψε να σκουριάσει στον πάγκο της Εβερτον.

Στην περίπτωση του Βέλγου, αυτοί που ξέρουν πάρα πολύ καλά τα δεδομένα είναι πολύ απλά ο ίδιος ο παίκτης αλλά και ο Ολυμπιακός.

Οι συμπατριώτες του θέλουν τη Σταντάρ Λιέγης να θέλει να τον αποκτήσει, δημοσιεύματα στη χώρα μας κάνουν λόγο για μη θέληση της ομάδας να τον κρατήσει και μετά το καλοκαίρι, λόγω των χρημάτων που απαιτούνται.

Η αλήθεια πάντως είναι πως ο ίδιος ο Μιραλάς θέλει να παραμείνει στον Ολυμπιακό και τουλάχιστον δύο φορές το έχει πει ξεκάθαρα μέσω Social Media. Γουστάρει την ομάδα, γουστάρει την Ελλάδα και θεωρεί ότι εδώ είναι το λιμάνι του.

Από την άλλη ,η Εβερτον  δεν θα βιαστεί για τον Κέβιν. Λογικά, θα βρεθεί στην αποστολή του Βελγίου για το Μουντιάλ  και αν κάνει καλές εμφανίσεις  δεν αποκλείεται να ζητήσει πολλά χρήματα από οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο. Σε αντίθετη περίπτωση, η τιμή του θα πέσει  και θα κάνει πιο εύκολα τα πράγματα για τον Ολυμπιακό. Είπαμε όμως..Θέλει υπομονή και όχι βιαστικά συμπεράσματα από κάποιους.. Γιατι δεν μπορεί ο Μιραλάς να ξέχασε τη μπάλα και ούτε  επιτρέπεται να αποδομείται ένας παίκτης με αξία μέσα σε τέσσερις μήνες.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button