ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Θέλει να συνεχίσει ο Μάντζαρης

O Bαγγέλης Μάντζαρης μίλησε στην εκπομπή Pick N’Roll της Cosmote και αναφέρθηκε στο μέλλον του αλλά και στα “θέλω” του με την “ερυθρόλευκη”.

Για την παραμονή του:

«Είναι κάτι πολύ μακρινό για μένα αυτό τώρα. Καλή θέληση να υπάρχει και όλα θα γίνουν. Είναι λογικό όταν κάπου βρίσκεσαι έξι χρόνια να θέλεις να συνεχίσεις. Νομίζω ότι υπάρχει θέληση και από μένα και από την ομάδα και μακάρι να γίνει», δήλωσε σχετικά ο διεθνής γκαρντ του πρωταθλητής Ελλάδας.

Για το Final 4 και τι θα γίνει αν χρειαστεί να πάρει κάποιος το μεγάλο σουτ: «Ο Μπίλης θα πάρει την μπάλα και θα αποφασίσει. Μπορεί να σουτάρει ο ίδιος, μπορεί να θέλει η ιστορία να το ξαναβάλει ο Γιώργος, μπορεί κάποιος άλλος. Ας φτάσουμε μέχρι εκεί και βλέπουμε».

Για την περσινή σεζόν: «Νομίζω ότι δεν κερδίσαμε τα ματς που έπρεπε, δεν κάναμε εκτός έδρας νίκες. Αν το σύστημα πέρυσι ήταν όπως φέτος, θεωρώ ότι θα ήμασταν μέσα στην οκτάδα. Στην πρώτη φάση είχαμε μία ή δύο ήττες και στη συνέχεια βρεθήκαμε στο Top16 σε έναν όμιλο μαζί με ομάδες όπως η Φενέρμπαχτσε, η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα, η ΤΣΣΚΑ, όλες πολύ δυνατές. Πεισμώσαμε, πρώτα από όλα για τους εαυτούς μας, και για αυτό κάναμε τέτοιες εμφανίσεις στους τελικούς».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button