ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Θέλει νίκη με όμορφο θέαμα

Την διεύρυνση του απόλυτου σερί στην Α1 θα επιδιώξει η νταμπλούχος ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού κόντρα στην Δάφνη Αγίου Δημητρίου (11/3 – 16:45).

Ένα ακόμα ροζ φύλλο αγώνα θέλει να συλλέξει ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα, συνεχίζοντας με αυτόν τον τρόπο το αήττητο σερί του στις εγχώριες διοργανώσεις.

Οι «ερυθρόλευκες» φιλοξενούνται στον Άγιο Δημήτριο από την τοπική Δάφνη την Κυριακή (11/03, 16:45) για την 18η «στροφή» της Α1 Γυναικών. Η προετοιμασία της ομάδας αυτές τις μέρες ολοκληρώθηκε με επιτυχία, με τον Κώστα Μίσσα να βλέπει και την Αφροδίτη Κοσμά να μπαίνει κανονικά στις προπονήσεις. Η Ελληνίδα φόργουορντ ξεπέρασε τον τραυματισμό της, ενσωματώθηκε χωρίς πρόβλημα στο πρόγραμμα των υπολοίπων και αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά στην αναμέτρηση στον Άγιο Δημήτριο.

Έτσι ο Ολυμπιακός έχει ετοιμοπόλεμες και τις 13 αθλήτριες του για το παιχνίδι με τη Δάφνη και θέλει να παίξει και πάλι καλό μπάσκετ και να συνδυάσει τη νίκη με μία πολύ καλή εμφάνιση.

Αναλυτικότερα η αποστολή για το ματς της Κυριακής αποτελείται από τις: Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Στέλλα Καλτσίδου, Όλγα Χατζηνικολάου, Εβίνα Μάλτση, Αγγελική Νικολοπούλου, Τάνια Χαλιβέρα, Κατερίνα Σωτηρίου, Ιβόν Άντερσον, Βικτόρια Μακόλι, Αφροδίτη Κοσμά, Άννα Σπυριδοπούλου και Ανθή Μπαλτά.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button