ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Θέλει ακόμη δουλειά

215717

Μέτρια εμφάνιση και 0-0 για τον Ολυμπιακό στο τελευταίο του φιλικό επί βελγικού εδάφους απέναντι στην Μπριζ.

Την ευκαιρία να μετρήσει τις δυνάμεις του ενόψει των επερχόμενω ευρωπάικω΄ν του αναμετρήσεων για τα προκριματικά του Champions League, είχε ο Ολυμπιακός απέναντι στην Μπριζ.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας στο τελευταίο τους φιλικό επί βελγικού εδάφους αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα, χωρίς ωστόσο να φτάσουν σε υψηλά επίπεδα απόδοσης κι έδειξαν ότι χρειάζονται ακόμη σκληρή δουλειά ώστε να φτάσουν στα επιθυμητά επίπεδα αγωνισιτκής ετοιμότητας.

Ο Ολυμπιακός με εξαίρεση ελάχιστες περιπτώσεις φάνηκε ακίνδυνος επιθετικά, αφού από ένα σημείο καιμετά ήταν κάτι παραπάνω από αισθητή η φυσιολογική κόπωση από τις υνεχόμενες κι εξαντλητικές προπονήσεις σε αυτό το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Οι «ερυθρόλευκοι» εμφανίστηκαν αρκετά σοβαροί και συγκεντρωμένοι στην άμυνα, ωστόσο, από ένα σημείο και μετά έλειπαν οι φρέσκιες ιδέες ακι η ταχύτητα στη σκέψη ακι την κίνηση για την τελική προσπάθεια

Ο Βίκτορ Σάντσεθ στο τελευταίο φιλικό των πρωταθλητών Ελλάδας επί βλεγικού εδάφους (σ.σ. με τους Πειραιώτες να λανσάρουν την ολοακίνουρια γκρίζα εμφάνιση) παρέταξε τον Ολυμπαικός με καθαρό 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια ξεκίνησε ο Κπαίνο,ενώ την αμυντική τετράδα συγκροτούσαν οι Φιγκέιρας, Μποτία, Σιόβας και Ντε Λα Μπέγια.

Οι Μιλιβόγεβιτς, Μπουχαλάκης συνέθεταν τους δύο ανασσταλιτκούς μέσους, με τον Κώστα Φοροτύνη σε ρόλο οργανωτή. Οι Πάρντο,, Πουλίδο ξεκινούσαν τις προσπάθειές τους από τα πλάγια, με τον Ιντέγε στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Ολυμπαικός ξεκίνησε πολύ δυνατά στο ματς και μόλις στο πρώτο λεπτό έχασε τη σημαντικότερη ευκαιράι στο ματς, όταν το πλασέ του Πουλίδο βρήκε σε ετοιμότητα ,τον Μπουτέγ, που απομάκρυνε σωτήρια.,

Προϊόντος του χρόνου, οι πρωταθλητές Ελλάδα ςέχαναν τον ρυθμότους στο φδημιουργικό κομμάτι, με τη Μπριζ να κερδίζει μέτρα στον αγωνισιτκό χώρο.

Δύο κεφαλιές του Γέλε Βόσεν δεν ανησύχησαν τον Καπίνο που μπλόκαρε εύκολα τη μπάλα, ενώ στο 22’, Πάρντο και Ιντέγε συνεργάστηκαν ωραία αλλά το σουτ του δεύτερου είχε την ίδια κατάληξη με αυτό του Φορτούνη προηγουμένως.

Στο δεύτεορ μέρος ο ρυθμός έπες εντελώς. Τη καλύτερη φάση, όμως τη δημιούρηγσαν οι Βέλγο στο 70’ όταν ο Ντιαμπί «έσπασε» στα δύο με φοβερή κάθετη την άμυνα των Πειραιωτών αλλά το πλασέ του Μπολινγκολί έδιωξε εντυπωσιακά ο Λεάλι, που πραγματοποίησε το ντεμπούτο του και άφησε θετικές εντυπώσεις.

Από την άλλη μεριά, ο Ολυμπιακός ήταν ακίνδυνος μπροστά, ενώ είχε και αρκετά θέματα πίσω, με το δίδυμο Μποτία-Ντα Κόστα να δείχνει για ακόμη μια φορά ότι έχει …θέματα

Έτσι το τελικό 0-0 ήρθε εντελώς φυσιολογικά, με τη τεχνική ηγεσία να κρατάει τα θετικά, αλλά και τα αρνητικά στοιχεία, που παρουσίασε η ομάδα…

ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ (Πρεντόμ): Μπουτέγ, Κουλς, Σίμονς, Ντένσβιλ, Ντε Μποκ, Κλοντεμίρ, Βόρμερ, Ραφαέλοφ (46’ Ντιαμπί), Στορμ (77’ Οσέι-Μπερκόε), Βόσεν (67’ Γουέσλι), Ισκιέρδο (61’ Μπολινγκολί).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:  (Σάντσεθ): Καπίνο (59‘ Λεάλι), Μποτία, Σιόβας (46’ Ντα Κόστα), Ντε Λα Μπέγια (61’ Μαζουακού), Φιγκέιρας (65’ Φιγκέιρας), Μιλιβόγεβιτς (65’ Καμπιάσο), Μπουχαλάκης (61’ Ντουρμάζ), Φορτούνης (59’ Μανθάτης), Πουλίδο (75’ Σεμπά), Πάρντο (46’ Μανιάτης), Ιντέγε (59’ Ντομίνγκεζ).

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button