ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Θέλαμε υψηλό ρυθμό στο παιχνίδι»

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη συνολική εικόνα των παικτών του κόντρα στον ΝΟ Χανίων παρουσιάστηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού Θοδωρής Βλάχος.

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε ο Ολυμπιακός την αναμέτρηση με τον νεοφώτιστο ΝΟ Χανίων, τον οποίο συνέτριψε με 21-4 στο «Παπαστράτειο» πετυχαίνοντας με εμφατικό τρόπο την έκτη του διαδοχική νίκη.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» Θοδωρής Βλάχος στις δηλώσεις που παραχώρησε, στάθηκε στον υψηλό ρευθμό, που επέβαλαν οι παίκτες του ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης που ακολουθεί κόντρα στην Μπρέσια

 

«Δεν μπορούμε να πούμε πολλά πράγματα για την αναμέτρηση. Τα Χανιά είναι μια ομάδα που ανέβηκε από την Α2 και είναι πολύ ευχάριστο που είναι εδώ γιατί στο παρελθόν έχει βγάλει πολλούς παίκτες και έχει δώσει καλούς παίκτες στην Εθνική ομάδα. Εμείς θέλαμε να έχουμε ένα υψηλό ρυθμό στο παιχνίδι και τον είχαμε και αυτό είναι που κρατάμε. Πετύχαμε πολλά γκολ με όλους τους τρόπους και στην άμυνα μας ήμασταν καλοί. Φεύγουμε από αυτό το παιχνίδι. Πάμε την Τετάρτη στη Μπρέσια και συνεχίζουμε την προετοιμασία μας για αυτό το παιχνίδι. Εκεί θα είναι ένα πολύ δυνατό παιχνίδι σε μια πολύ δυνατή έδρα, με μια σκληρή ομάδα και οι λεπτομέρειες θα κρίνουν το νικητή. Αν είμαστε σωστά προετοιμασμένοι ψυχολογικά για ένα τέτοιο παιχνίδι, αν έχουμε φύγει από την εύκολη επικράτηση που είχαμε εδώ την προηγούμενη αγωνιστική με τη Δυναμό Μόσχας και έχουμε στο μυαλό μας τι θα περιμένουμε θα μπορούμε να φύγουμε από εκεί με θετικό αποτέλεσμα».

 

Αργυρόπουλος: «Τα πάντα για να κερδίσουμε»

Ο περιφερειακός του Ολυμπιακού Στέλιος Αργυρόπουλος δήλωσε από την πλευρά του : «Θέλαμε να παίξουμε καλά σήμερα και να δούμε κάποια πράγματα τα οποία θα κάνουμε και στην Ιταλία την Τετάρτη. Το μυαλό μας ήταν πρώτα από όλα εδώ σήμερα αλλά τώρα κοιτάμε το παιχνίδι με την Μπρέσια στο οποίο θέλουμε να κερδίσουμε. Σίγουρα η Μπρέσια είναι προετοιμασμένη, δεν θα είναι έκπληξη όπως με τη Δυναμό ένα δυνατό ξεκίνημα. Θα είναι ένας πάρα πολύ δύσκολος αγώνας και θα δώσουμε τα πάντα για να κερδίσουμε».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button