ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Η ψυχή μας δεν αλλιώτεψε!»

13506996_10154301514264407_1772811213966155683_n

Μία εκπληκτική selfie, μέσω της οποίας καταδεικνύεται το πάθος τους για τον Θρύλο ανέβασαν ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστας Καραπαπάς και ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Μιχάλης Κουντούρης.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Ο Ολυμπιακός πέραν από το γεγονός ότι αποτελεί με διαφορά ….μιλίων από τους εγχώριους αντιπάλου του, τον Αυτοκράτορα του ελληνικού αθλητισμού ξεχωρίζει για το πάθος, την υπερηφάνεια, το μεράκι  και την αγάπη  όλων όσων τον υπηρετούν χρόνια τώρα και τον έχουν καθιερώσει ως κορυφαίο σύλλογο της χώρας κι έναν από τους καλύτερους στο ευρωπαϊκό στερέωμα!

Στη συγκεκριμένη κατηγορία ανήκουν οι Κώστας Καραπαπάς και Μιχάλης Κουντούρης.

Ο πρώτος εδώ και πέντε χρόνια προσφέρει ανεκτίμητες υπηρεσίες στο ιδιαίτερα νευραλγικό πόστο του Διευθυντή Επικοινωνίας της πειραϊκής ΠΑΕ βάζοντας μπροστά του τα στήθη σε κάθε … ύπουλο μηχανισμό των εχθρών του Ολυμπιακού!

Όσον αφορά τον  Μιχάλη Κουντούρη, έχει πετύχει ένα …μικρό αθλητικό θαύμα, αναλαμβάνοντας πριν από πέντε ακριβώς καλοκαίρια μία διαλυμένη οικονομικά κατάσταση στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό και με τις συνβτονισμένες του ενέργειες, (σ.σ. έχοντας τη στήριξη της ΠΑΕ και της ΚΑΕ, αλλά και την έντονη βοήθεια της «Θύρας 7» ), έκανε τον Θρύλο πρωταθλητή σ’ όλα τα ομαδικά αθλήματα (!) οδηγώντας το σε κατακτήσεις ευρωπαϊκών τροπαίων!

Οι δύο τους έβγαλαν μία πανέμορφη selfie  στη Αυστρία, όπου ο Θρύλος πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, με τον Διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός να γράφει το παρακάτω μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram

«Άσπρισαν τα γένια μας, αλλά η ψυχή δεν αλλιώτεψε..»

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button