ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤΠΟΛΟ

Η φωτογράφιση των Πρωτοπόρων

Ο επίσημος χορηγός Europcar και τα τμήματα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού φωτογραφήθηκαν για την νέα σεζόν. Με φόντο επιτυχίες και κατακτήσεις τροπαίων.

 

 

Με την γλυκιά προσδοκία η φετινή σεζόν να βρει τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό να σαρώνει τους τίτλους   πραγματοποιήθηκε η επίσημη φωτογράφιση για τη νέα σεζόν.

Οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι φέτος έχουν ενισχυθεί πάρα πολύ σε όλα τα τμήματα, φωτογραφήθηκαν στο πλαίσιο της έναρξης της συενργασίας τους με τον επίσημο χορηγό, την  Europcar έξω από το Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη».

Οι αθλητές και προπονητές των αγωνιστικών τμημάτων του Ολυμπιακού παρέλαβαν επίσημα από τον εκπρόσωπο του Ομίλου Βαρδάκη κ. Αριστείδη Γεωργακόπουλο τα 11 συνολικά οχήματα που θα χρησιμοποιούν τη φετινή σεζόν.

Το παρών στη φωτογράφιση έδωσαν, από την ομάδα βόλεϊ Ανδρών ο προπονητής Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ και οι αθλητές Φαμπιάν Ντρζίζγκα, Μάρκους Μπέμε. Από το Βόλεϊ Γυναικών ο προπονητής Μπράνκο Κοβάτσεβιτς και οι αθλήτριες Στέλλα Χριστοδούλου, Στέφανι Νιεμέρ, Γιάνα Φραντζίσκα Πολ, από το πόλο Ανδρών οι Γιόζιπ Πάβιτς και Πάουλο Ομπράντοβιτς και από το Μπάσκετ Γυναικών η Βικτόρια Μακόλι και η Ιβόν Άντερσον.

 

Τσιλιγκίρη: «Η έμπρακτη στήριξη τεράστια βοήθεια για εμάς»

Με αφορμή την έναρξη της χορηγικής συνεργασίας, η Γενική Γραμματέας του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Χριστίνα Τσιλιγκίρη δήλωσε τα εξής:: «Ευχαριστούμε πολύ την Europcar που για μια ακόμη σεζόν στηρίζει τον Ολυμπιακό Σ.Φ.Π., παρέχοντας ένα μεγάλο αριθμό οχημάτων στους αθλητές των τμημάτων μας. Η έμπρακτη στήριξη του υποστηρικτή μας, αποτελεί για εμάς τεράστια βοήθεια και είναι ένα απαραίτητα «όχημα» στην πορεία μας μέσα στον αθλητισμό»

Γεωργακόπουλος: «Η μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού δείχνει το δρόμο»

Aπό τη πλευρά του ο εκπρόσωπος του Ομίλου Βαρδάκη Αριστείδης Γεωργακόπουλος, αφιέρωσε εγκωμιαστικά σχόλια για τον Θρύλο:

«Η Europcar μέλος του ομίλου Βαρδάκη αποτελεί μια μεγάλη οικογένεια που στηρίζεται στις αξίες και πιστεύει στη δύναμη που πηγάζει από το να είσαι μέλος μιας μεγάλης οικογένειας. Με αυτήν την χορηγία είναι χαρά μας να στηρίξουμε άλλη μια μεγάλη οικογένεια που πρεσβεύει τις ίδιες αξίες με εμάς. Η μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού δείχνει το δρόμο στον αθλητισμό…. Εμείς τον κινούμε…..Europcar moving your way!»

Σχετικά Άρθρα

Back to top button