ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Σχολή Βάρης στηρίζει Βαγγέλη Μαρινάκη

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Σχολή Βάρης του Ολυμπιακού,τονίζει ότι στηρίζει τον διοκητικό ηγέτη του Θρύλου, εκφράζοντας την τεράστια συμβολή  και βοήθεια του όλα αυτά τα χρόνια.

Αναλυτικά:

«Η ιστορία μας ξεκίνησε πριν από 93 χρόνια. Με έμβλημα τον «Αιώνιο Έφηβο», με χρώματα το κόκκινο και το άσπρο. Η ιστορία μπορεί και πρέπει να μας διδάσκει.

Ο Ολυμπιακός είναι ο μεγαλύτερος αθλητικός σύλλογος της χώρας και πάντα είχε στο … τιμόνι του σπουδαίους καπετάνιους. Ανθρώπους που ήξεραν από «φουρτούνες», από «παλίρροιες», ακόμη και «τσουνάμι».

Τα τελευταία χρόνια έχει ξεκινήσει ένα «τσουνάμι» διώξεων, δημοσιευμάτων που προσπαθούν να πλήξουν τον Πρόεδρο μας κ. Βαγγέλη Μαρινάκη και φυσικά τον Ολυμπιακό. Από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε τον Ολυμπιακό ο κ. Μαρινάκης δέχτηκε πόλεμο… Διαβάζαμε, ακούγαμε, απορούσαμε.

Από την άλλη, ως Σχολή Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού θέλουμε να επισημάνουμε κάτι σημαντικό. Αυτά τα 7 χρόνια εμείς «απογειωθήκαμε». Δουλέψαμε με σωστό πλάνο και με την υποστήριξη της ΠΑΕ Ολυμπιακός οι Σχολές μας άνοιξαν … πανιά εν μέσω κρίσης. Ό,τι βίωνε η ομάδα μας, συνεχή πρωταθλήματα, καλές ευρωπαϊκές θέσεις, διακρίσεις παντού, το βιώναμε και εμείς. Σε καιρό βαθιάς ύφεσης, εμείς είχαμε ανάπτυξη.

Δουλέψαμε σκληρά αλλά χωρίς τον Ολυμπιακό και τον κ. Μαρινάκη δεν θα τα είχαμε καταφέρει. Είχαμε και έχουμε την τύχη στη Σχολή μας να «φιλοξενούμε» παιδιά ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού και μαθαίνουμε και εξ’ αυτών από … πρώτο χέρι την τρομερή δουλειά του κ. Μαρινάκη.

Εμείς ως Σχολή του Ολυμπιακού Βάρης ψηφίζουμε ναι στο καλό του τόπου μας και των παιδιών μας και όχι στο κακό και στη δυστυχία».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button