ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η πρώτη προπόνηση της νέας ομάδας της Ακαδημίας!

Την πρώτη της προπόνηση πραγματοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας (9/1) η νέα ομάδα της Ακαδημίας του Ολυμπιακού την οποία αποτελούν παιδιά με νοητική υστέρηση από Ειδικά Σχολεία του Πειραιά. 

 

Στο πλαίσιο του προγράμματος “Μαζί στη ζωή, μαζί στον Ολυμπιακό” που έχει εκπονήσει ο Ολυμπιακός 16 παιδιά από τα Ειδικά Σχολεία της πόλης μας δημιούργησαν μια ομάδα που θα είναι η ενδέκατη της Ακαδημίας.

Το πρόγραμμα δίνει την δυνατότητα στα παιδιά να ζήσουν μοναδικές εμπειρίες ως μέλη της Ακαδημίας του Ολυμπιακού και εκτός από τις προπονήσεις θα συμμετέχουν σε φιλικά παιχνίδια,  σ’ αγώνες μικτών ομάδων (Unified) αλλά και να παρακολουθούν την αγαπημένη τους ομάδας στο «Γ. Καραϊσκάκης».
Τα παιδιά έδωσαν ραντεβού στο Ρέντη νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας και αφού άλλαξαν στα αποδυτήρια τους εισήλθαν στο γήπεδο για να προπονηθούν! Εκεί τους περίμενε μια έκπληξη! Εκτός από τους προπονητές τους κ. Φώτη Δρούγκα και κα Έλενα Πατσούρα τους περίμεναν μέσα στο γήπεδο ο Διευθυντής της Ακαδημίας κ. Ελευθεριάδης, ο Διευθυντής Σχολών κ. Νάνος και οι προπονητές της Ακαδημίας κ.κ Ράντος, Στρακόσια, Θέος, Τοπολιάτης, Παπαπαναγής, Βενιαμίν, Θεοδώρου.
Οι προπονητές της Ακαδημίας αφού ευχήθηκαν στα παιδιά για το νέο έτος, είδαν όλη την προπόνηση και έκαναν και καίριες παρεμβάσεις προκειμένου να δείξουν μαζί τους προπονητές νέα πράγματα στα παιδιά. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές απόλαυσαν την προπόνηση αλλά και τα “μαθήματα” από τους προπονητές και εντυπωσίασαν στο “διπλό” που πραγματοποιήθηκε στα τελευταία λεπτά! 
Η νέα ομάδα της Ακαδημίας έχει προπόνηση στο Ρέντη δυο φορές την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα και Πέμπτη, και είναι σίγουρο ότι σε μικρό χρονικό διάστημα θα είναι έτοιμη γι’ αγώνες με τις άλλες ομάδες της Ακαδημίας!
https://www.youtube.com/watch?time_continue=152&v=UMPleSBCDRs

Σχετικά Άρθρα

Back to top button