ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Η ομάδα κερδίζει!»

Στο γεγονός ότι όλοι μαζί στον Ολυμπιακό οφείλουν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για νίκη επί του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε ο Γιώργος Πρίντεζης.

 

Ο Γιώργος Πρίντεζης έσφιξε τα δόντια και θα πραγματοποιήσει την επανεμφάνισή του στους αγωνιστικούς χώρους στην αυριανή αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό για την 16η αγωνιστική της Ευρωλίγκα.

Ο διεθνής φόργουορντ, ο οποίος στο αντίστοιχο ματς του πρώτου γύρου στο ΟΑΚΑ είχε αναδειχθεί σε ήρωα της τελευταίας στιγμής χαρίζοντας στον Ολυμπιακό μία τεράστια σε αξία νίκη επί των «πρασίνων» με 77-79 στις δηλώσεις του εστίασε στις ιδιαιτερότητες που κρύβει η αναμέτρηση με τους «πράσινους»

«Ευτυχώς δεν ήταν κάτι σοβαρό όπως όλοι είχαμε φοβηθεί. Έκανα την πρώτη καλή προπόνηση με την ομάδα και θα παίξω. Θα είναι άλλο ένα παιχνίδι από τα πολλά που θα παίξουμε φέτος. Και εμείς και αυτοί θέλουμε να κερδίσουμε, δεν θα κρίνει κάτι, αλλά μια νίκη θα μας φέρει πιο κοντά στην οκτάδα και στο πλεονέκτημα. Το βλέπουμε ως άλλο ένα ματς. Σε βάθος χρόνου πληγώνουν την ομάδα οι τραυματισμοί. Σε ένα ματς κουτσά στραβά τη λύση θα τη βρεις. Είμαστε όμως, ομάδα. Αυτό είναι το σημαντικό. Η ομάδα κερδίζει. Ο Παναθηναϊκός όλοι ξέρουμε ότι είναι βελτιωμένος. Ατομικά και προπονητικά νομίζω έχουν κάνει ό, τι καλύτερο μπορούσαν. Τα παιχνίδια Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού είναι ιδιαίτερα, όπως και να είναι οι ομάδες, ποτέ δεν ξέρεις πως θα τελειώσουν», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Πρίντεζης για να προσθέσει:

«Θέλουμε να τρέξουμε μπροστά στο κοινό μας, παίζουμε στην έδρα μας, να μην έχουμε πολλά λάθη όπως στα πρώτα δύο ματς, δεν τους επιτρέψαμε να τρέξουν ή να βρουν ρυθμό. Αλλά σε ένα ντέρμπι όλα παίζουν ρόλο. Όχι μόνο ένα πράγμα. Και η ευστοχία και τα ριμπάουντ και όλα. Δεν νομίζω ότι επηρεάζει κάποιον, όλοι εδώ στον Ολυμπιακό μπορούν να διαχειριστούν και την καλύτερη νίκη και τη χειρότερη ήττα. Εκείνο το ματς το έχουμε ξεχάσει ήδη και κοιτάμε το αυριανό. Υπάρχουν πάρα πολλά ματς ακόμη. Ένα παιχνίδι είναι, όποιος το αξίζει ας το κερδίσει. Θεωρητικά μπορεί να ισχύει, όλα μπορούν να γίνουν. Δεν υπάρχει έδρα ή εύκολο πρόγραμμα. Και τρεις και τέσσερις νίκες να έχει πάρει μια ομάδα αβαντάζ, μπορεί εύκολα να το χάσει»

Σχετικά Άρθρα

Back to top button