ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

«Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση»

Την ακλόνητη πίστη του στις δυνατότητες των παικτριών του εξέφρασε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, ενόψει του καθοριστικού επαναληπτικού με την Κράσνονταρ.

 

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, ενόψει του σπουδαίου ημιτελικού με τη Ντιναμό Κράσνονταρ που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (21/3, 18:30). Οι «ερυθρόλευκες» διεκδικούν για δεύτερη διαδοχική χρονιά την πρόκριση στον τελικό του CEV Challenge Cup και θέλουν να διευρύνουν την εντυπωσιακή πορεία που διαγράφουν και φέτος στη διοργάνωση. Μετά τη νίκη με 3-2 στο πρώτο παιχνίδι στο Ρέντη, ο Ολυμπιακός θέλει νίκη με οποιοδήποτε σκορ για να πανηγυρίσει την πρόκριση. Σε περίπτωση ήττας με 3-2, η πρόκριση θα κριθεί στο χρυσό σετ.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς ενόψει του επαναληπτικού ημιτελικού με τη Ντιναμό Κρασνοντάρ δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Μετά το πρώτο παιχνίδι είχαμε την ευκαιρία να ανανεωθούμε να κάνουμε καλές προπονήσεις και να ξεκουράσουμε κάποιες παίκτριες. Η ομάδα μας είναι σε καλή κατάσταση για να παίξει ένα ακόμα καλό εκτός έδρας παιχνίδι. Όλες οι παίκτριες που ήταν διαθέσιμες στο προηγούμενο ματς είναι και στη Ρωσία. Έχουμε ένα μικρό πλεονέκτημα από το πρώτο παιχνίδι στο Ρέντη και προετοιμαζόμαστε για τη νίκη στον επαναληπτικό»

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button