ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤ

«Η ομάδα έχει τρομερές δυνατότητες»

13211185_10154324511991162_2028441081_o-620x388

Τον ενθουσιασμό της από την δυναμική της ομάδας μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού, εξέφρασε η Ελένη Καπογιάννη.

 

Κάθε λόγο να αισθάνεται ευχαριστημένη από την συνολική εικόνα των αθλητριών της, αλλά και την γενικότερη πρόοδο, που επιδεικνύουν όσο πλησιάζουμε προς την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων, είχε η Ελένη Καπογιάννη.

Η προπονήτρια της νταμπλούχου ομάδας μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού, λίγη ώρα μετά το τέλος του νικηφόρου φιλικού επί του Πρωτέα Βούλας με 96-57 μίλησε στην κάμερα του Redaroume και τον Δημήτρη Μπούκα και στάθηκε στη διαρκή βελτίωση που παρουσιάζουν οι «ερυθρόλευκες» σε ππολλά κομμάτια της τακτικής:

«Κρατάμε τη βελτίωση στο αμυντικό κομμάτι στην ατομική άμυνα περισσότερο, την αγωνιστική πειθαρχία που δείξαμε και την υπομονή στο επιθετικό κομμάτι, Δείξαμε σημεία πρόοδου και αυτό είναι πάρα πολύ θετικό.Έχουμε δουλίτσα αρκετή αλλά δεν γίνονται όλα σε μία ημέρα θέλουμε χρόνο» ήταν η αρχική τοποθέτηση της Ελένης Καπογιάννη, η οποία όταν ρωτήθηκε για την επερχόμενη έλευση των δύο Αμερικανίδων τόνισε:

«Σίγουρα θ’ αλλάξει η εικόνα γιατί γινόμαστε πάρα  πολύ δυνατοί μέσα στη ρακέτα, άλλος όγκος, άλλο βεληνεκές αθλητριών. Θα είμαστε και στην επίθεση πιο αποτελεσματικοί, αλλά και στην άμυνα θα είμαστε πιο ψηλοί δεν θα είναι τόσο εύκολο να μπάινουν οι αντίπαλοί μας μέσα στην ρακέτα, αλλά και να παίρνουν τα αμυντικά ριμπάουντ

Αυτή η ομάδα έχει τρομερές δυνατότητες. Όσο για το αήττητο δεν το βάζω στο μυαλό μου, σημασία έχει να παίζουμε καλό μπάσκετ σε κάθε παιχνίδι να διεκδικούμε την νίκη. Πιστεύω ότι αν παίζουμε καλό μπάσκετ, θα έρχεται η νίκη από μόνη της»

 

Αφροδίτη Κοσμά: «Πολύ ψηλά στην Ευρώπη!»

Την πεποίθησή της ότι η νταμπλούχος ομάδα μπάσκετ γυναικών του Θρύλου έχει όλα τα φόντα να πρωταγωνιστήσει και στην Ευρώπη, εξέφρασε η Αφροδίτη Κοσμά μιλώντας στην κάμερα του Redaroume:

«Το οτι κερδίσαμε είναι θετικό. Εμείς κοιτάμε πολλά στοιχεία στο παιχνίδι μας. Δοκιμάζουμε διάφορα πράγματα σε άμυνα κι επίθεση, Το ό,τι βγαίνουν, είναι καλό. Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης, γιατί έχουμε μπροστά μας το πρωτάθλημα το Κύπελλο, η Ευρώπη, έχουμε πολύ δρόμο ακόμη και η χρονιά είναι μεγάλη».

Όταν ρωτήθηκε για τις φιλοδοξίες του φετινού Ολυμπαικού και το πού μπορεί να φτάσει, η Αφροδίτη Κοσμά υπήρξε κατηγορηματική:

«Να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι. Η ομάδα έχει ταλέντο, Μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά στην Ευρώπη, φυσικά να διατηρήσουμε τα κεκτημένα στην Ελλάδα και να γινόμαστε καλύτεροι από παιχνίδι σε παιχνίδι. Η ομάδα μπορεί να πετύχει πολλά! Ακόμη δεν έχουν έρθει οι δύο ξένες που θα είναι βασικές παίκτριες και θα μας βοηθήσουν. Θα δώσουν το κάτι παραπάνω από την εμπειρία τους να αποδώσουμε καλύτερο μπάσκετ και να φτάσουμε στις επιτυχίες

Δείτε το βίντεο:

Σχετικά Άρθρα

Back to top button