ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Η κοπή πίτας των Ακαδημιών

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας των τμημάτων υποδομών του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

 

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του «V’ammos» του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης» η Ετήσια Εκδήλωση της Κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας των Ακαδημιών του συλλόγου μας. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Πειραιά, κ. Γιάννης Μώραλης ο οποίος στο χαιρετισμό του μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην έλλειψη γηπεδικών εγκαταστάσεων. Ο κ. Γιάννης Μώραλης τόνισε σχετικά πως με τη βοήθεια του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Βαγγέλη Μαρινάκη και την αρωγή του Δήμου, όσο δύσκολο και να είναι, πιστεύει πως σε δυο τρία χρόνια θα έχουν κατασκευαστεί το κλειστό γυμναστήριο και το κολυμβητήριο όπου θα προπονούνται και θα αγωνίζονται τα παιδιά του Ολυμπιακού.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του επίτιμου προέδρου του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. κ. Λεωνίδα Θεοδωράκη και ακολούθησαν οι τοποθετήσεις της Γενικής Γραμματέα κ. Χριστίνα Τσιλιγκίρη, του Γενικού Αρχηγού του συλλόγου μας κ. Γιάννη Δαλέζιου και του Υπεύθυνου Ακαδημιών Σπύρου Μπιτσάκη με τις οποίες ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος.

O Σύνδεσμος Βετεράνων τίμησε την «ερυθρόλευκη» Ακαδημία!

Ακολούθησε η ειδική βράβευση από το Σύνδεσμο Βετεράνων Ολυμπιακού, οι οποίοι τίμησαν τους αθλητές και τις αθλήτριες όλων των Ακαδημιών στο σύνολό τους για τις επιτυχίες τους τόσο στον αγωνιστικό τομέα όσο και στο σχολείο. Ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Βετεράνων κ. Αντώνης Γλύκας και το Διοικητικό Συμβούλιο αποτελούμενο από τον Αντιπρόεδρο κ. Γιάννη Γκαϊτατζή και τα μέλη κ. Σωτήρη Γκαβέζο, κ.Μπάμπη Σταυρόπουλο και κ. Γιώργο Κωττάκη παρέδωσαν το Κύπελλο στον Ολυμπιακό το οποίο παρέλαβε η Γενική Γραμματέας κ. Χριστίνα Τσιλιγκίρη.

Η βράβευση Γιαννιώτη-Γέμελου!

Στη συνέχεια ο σύλλογος μας τίμησε τον σπουδαίο αργυρό Ολυμπιονίκη Σπύρο Γιαννιώτη και τον Νίκο Γέμελο για την αλησμόνητη κούρσα στον τελικό της μαραθώνιας κολύμβησης το καλοκαίρι του 2016 που συγκλόνισε το Πανελλήνιο και προκάλεσε παγκόσμια αίσθηση! Ο κ. Λεωνίδας Θεοδωράκης βράβευσε τον Σπύρο Γιαννιώτη ενώ το βραβείο του Νίκου Γέμελου ο οποίος απουσίαζε καθώς είναι ομιλητής σε σεμινάριο της Ιταλικής Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, παρέλαβε ο προπονητής Κολύμβησης Κώστας Στέπας.

Οι βραβεύσεις των άρρηκτων κρίκων διοίκησης-τμημάτων!

Ο κύκλος των βραβεύσεων ολοκληρώθηκε με το τρίτο αλλά εξίσου σημαντικό για το σύλλογο μας μέρος, αφού τιμήθηκαν έξι άνθρωποι που έχουν προσφέρει επί σειρά ετών και εξακολουθούν να προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους. Οι άρρηκτοι κρίκοι διοίκησης-τμημάτων.  Οι έφοροι!

Ο  κ. Τάκης Βεντίκος που επί 65χρόνια προσφέρει στο τμήμα στίβου και το όνομα του είναι συνυφασμένο με κάθε επιτυχία του τμήματος. Την βράβευση πραγματοποίησε ο Α’ Αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, κ. Μιχάλης Υδραίος και το βραβείο παρέλαβε η προπονήτρια του τμήματος κ. Στέλλα Νικολαϊδου.

Ο κ. Γιώργος Παπαδόπουλος ο οποίος επί 30 χρόνια υπηρετεί τον Ολυμπιακό και έχει προσφέρει στο βόλει ανδρών στο πόλο ανδρών και πλέον στο τμήμα Κολύμβησης. Την βράβευση πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης.

Ο κ. Αναστάσιος Βουγίδης ο οποίος επί 17χρόνια, δημιουργεί Ολυμπιονίκες στα ναυταθλητικά τμήματα και μεταξύ άλλων έχει φέρει το Κανόε Καγιάκ στην Ελλάδα.  Την βράβευση πραγματοποίησε ο Γενικός Αρχηγός του Ολυμπιακού κ. Γιάννης Δαλέζιος.

Ο κ. Κώστας Γούρας που επί 10 χρόνια είναι αφοσιωμένος στην Ακαδημία Υδατοσφαίρισης η οποία έχει να επιδείξει αναρίθμητες επιτυχίες. Την βράβευση πραγματοποίησε ο Ταμίας του συλλόγου μας κ. Δημοσθένης Λαζαρίδης.

Ο κ. Μανώλης Τσιρογιάννης ο οποίος επί 7 χρόνια «τρέχει» την Ακαδημία Βόλει. Την βράβευση πραγματοποίησε ο κ. Πολυκανδριώτης.

Ο κ. Παναγιώτης Μπακιρτζόγλου οποίος και αυτός για 7 χρόνια προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Ακαδημία βόλει. Την βράβευση πραγματοποίησε ο Σπύρος Μπιτσάκης.

Οι τυχεροί της βραδιάς!

Ακολούθησε η διαδικασία της κοπής πίτας από την οποία προέκυψαν 14 τυχεροί (ένας από κάθε τμήμα) οι οποίοι κέρδισαν δώρα από το Red Store. Συγκεκριμένα οι νικητές ανά τμήμα:

 

Αλέξανδρος Τσανικίδης (Πυγμαχία)

Ανδρέας Γκικούλης (Κολύμβηση)

Ζωή Τζωρτζάκη (Υδατοσφαίριση)

Αντώνης Βαφέας (Κικ Μπόξινγκ)

Δανάη Παπαδιά (Πετοσφαίριση)

Ουρανία Παναγιωταράκου (Beach Volley)

Στάθης Γαϊτάνης (Ταε Κβο Ντο)

Αλκμήνη Παπαδοπούλου (Καλαθοσφαίριση)

Βασιλεία Χάλαρη (Επιτραπέζια Αντισφαίριση)

Ανέτα Πετρίδη (Στίβος)

Ηλίας Τσαταλιός (Ιστιοπλοΐα)

Θανάσης Δημητρακόπουλος (Κωπηλασία)

Ναταλία Λαγάκου (Κανόε Καγιάκ)

Γεωργία Παπαδοπούλου (Καποέιρα)

Η… υπέρτυχερή της βραδιάς μετά από κλήρωση ήταν η Ζωή Τζωρτζάκη από την Ακαδημία Υδατοσφαίρισης η οποία κέρδισε ένα ταξίδι στην Κύπρο προσφορά του  Ταξιδιωτικού Οργανισμού Grefis.

 

 

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button