ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ευλογία και η βελτίωση

223549Πρώτο δείγμα επί tv για το νέο Ολυμπιακό της περιόδου 2016-2017 και νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα.  Μέχρι να δούμε την ομάδα που ονειρεύεται ο Σφαιρόπουλος, όμως, θέλει καιρό..

Δεν μπορούμε ,βέβαια, να μη δούμε ότι ο Γκρίν είναι μία εξαιρετική ποιότητα παίκτη που μπορεί να σκοράρει με πολλούς τρόπους και να δώσει στην ομάδα ακόμα μεγαλύτερη ταχύτητα. Είναι ευλογία για τον οποιοδήποτε προπονητή να έχει δύο Natural born σκόρερ στην ομάδα του. Πόσο μάλλον όταν ο ένας εκ των δύο λέγεται Σπανούλης.

Από την άλλη είδαμε και πάλι τον Πάτρικ Γιάνγκ. Προσωπικά ήταν όπως τον περίμενα..Η καρδιά του και η ψυχή του θέλει να καρφώσει και να σπάσει την  μπασκέτα, αλλά ακόμα φοβάται.. ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟ..Μέσα από τα ματς κυρίως και τις προπονήσεις θα γίνει  αυτός που ήταν..Ισως και καλύτερος. Mέσα σε όλα υπάρχει και ο Μπίρτς. Δεν είναι ο “εκκωφαντικός” παίκτης, αλλά κάνει πολλές δουλειές στο γήπεδο σε άμυνα και επίθεση.. Ενα πραγματικό εργαλείο απο αυτά που μας έχει συνηθίσει ο Θρύλος αυτά τα χρόνια.

Θετική παρουσία είχε και ο Μάντζαρης. Να σας πω την αλήθεια, πιστεύω πολύ στον Βαγγέλη. Ξέχωρα ότι μπορεί να κάνει  παπάδες στην άμυνα, έχει την οξυδέρκεια να πετύχει και κρίσιμα καλάθια και να βοηθήσει με πολλούς τρόπους την ομάδα..

Σχετικά Άρθρα

Back to top button