ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Η «ερυθρόλευκη» παρουσία στον Μαραθώνιο

Την Κυριακή 11 Νοεμβρίου  πραγματοποιήθηκε ο 36ος Κλασσικός Μαραθώνιος Αθηνών, ενώ διεξήχθη και το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Μαραθωνίου δρόμου, στο οποίο ο Ολυμπιακός συμμετείχε με τρεις αθλητές.

Ύστερα από έναν απαιτητικό αγώνα, ο οποίος πραγματοποιήθηκε κάτω από δύσκολες καιρικά συνθήκες, με πολλή υγρασία, ο Ιωάννης Ζαχαράτος τερμάτισε στην δέκατη τρίτη θέση, με χρόνο 2:47:04. Ο Λευτέρης Χριστοφορίδης ολοκλήρωσε τον αγώνα του σε 3:05:00 ενώ ο  Μιχάλης Καλομοίρης, στο 30ο χιλιόμετρο της διαδρομής, ένιωσε ενοχλήσεις στο πόδι του και αποχώρησε με θλάση.

Όσον αφορά στην προπονήτρια του τμήματος Στίβου, Στέλλα Νικολαϊδου, ανέφερε ότι: «Σε αγώνες οι οποίο είναι τόσο δύσκολοι και σε αντίξοες συνθήκες πολλά πράγματα μπορούν να συμβούν. Ο Μιχάλης ο Καλομοίρης, ένοιωσε ενοχλήσεις στο πόδι του κατά τη διάρκεια της διαδρομής και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον αγώνα του.

Είχε πολύ ζέστη και υγρασία κάτι που δεν βοήθησε γενικότερα στο να γίνουν καλές επιδόσεις. Συνεχίζουμε δυνατά για τα υπόλοιπα πανελλήνια πρωταθλήματα αυτής της αγωνιστικής χρονιάς».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button