ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Ερυθρόλευκη Αρμάδα ξαναχτυπά!

Υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν πως η καταξίωση από την απαξίωση και το ανάποδο μπορούν να συμβούν σε μία στιγμή. Σε ότι αφορά την καταξίωση, ναι, μπορεί να γίνει απαξίωση μέσα σε μία μόνο στιγμή. Μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Μετά από ένα κακό παιχνίδι. Μετά από μία κακή βραδιά. Στην περίπτωση του Ολυμπιακού, τα πράγματα ήταν χειρότερα. Πολύ χειρότερα.

Ένας καταξιωμένος Σύλλογος όπως είναι ο Ολυμπιακός βρίσκεται στα… Έβερεστ για κάθε οπαδό του. Εκεί που τον έχουμε φανταστεί όλοι. Στις ψηλότερες κορυφές των ευρωπαϊκών διοργανώσεων και Βασιλιά. Πορθητή και κατακτητή κάθε κορυφής όπου υπάρχει θέση για να καρφωθεί η σημαία με τον δαφνοστεφανωμένο.

Ο Ερασιτέχνης πέρασε από τα χίλια κύμματα. Μέχρι τότε, που ο Πρόεδρος της ομάδας Μιχάλης Κουντούρης βγήκε μπροστά και οι οπαδοί του Θρύλου έβαλαν τις πιο γερές πλάτες για να πετύχουν όλοι μαζί αυτά που οραματίστηκαν μέσα σε μία στιγμή. Εκεί που τα τμήματα πήγαιναν από το κακό στο χειρότερο και έφτασαν μέχρι και μία ανάσα από το να μείνουν ανενεργά, μέσα στο πέρασμα των χρόνων με υπομονή, δουλειά και πειθαρχεία βρίσκονται ένα βήμα πριν φτάσουν εκεί που τα έχουμε οραματιστεί. Από την κορυφή της Ευρώπης.

Χθες είναι μία ιστορική ημέρα. Ακόμη μία ιστορική ημέρα για τον σύλλογο. Τα τμήματα βόλεϊ, που μας έχουν χαρίσει τεράστιες συγκινήσεις στο παρελθόν, προκρίθηκαν μέσα σε περίπου 45 λεπτά και με διαφορά μισής ώρας στους τελικούς των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Για να διεκδικήσουν τα βαρύτιμα τρόπαια και να τα φέρουν πίσω στον Πειραιά. Τμήμα βόλεϊ ανδρών και τμήμα βόλεϊ γυναικών. Που τόσο πολύ τους αξίζουν αυτά τα τρόπαια και που τόσο μας έχουν λείψει όλα αυτά τα χρόνια.

Αυτά τα “μπράβο” και τα “ζήτω”, μικρή σημασία έχουν αυτή τη στιγμή για τους πρωταγωνιστές. Είναι βέβαιο πως τόσο οι παίκτες, ο προπονητής, όσο και ο Πρόεδρος μαζί με τους ανθρώπους της Διοίκησης, δεν τα θέλουν τώρα. Γιατί έχουν απόλυτη συνείδηση του τι βρίσκονται στα πρόθειρα να κάνουν. Για να επιβραβευθεί – και τυπικά – η τεράστια δουλειά που όλα αυτά τα χρόνια γίνεται στον Ερασιτέχνη μας και για την οποία είμαστε όλοι υπερήφανοι. Και δεν το κάνουν μόνο από επαγγελματισμό. Το κάνουν ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ!

Δύο τμήματα σε ευρωπαϊκό τελικό και ακόμη δύο (πόλο ανδρών και γυναικών) ετοιμάζονται να ακολουθήσουν. Που στον κόσμο γίνεται αυτό; Ένας σύλλογος να έχει τέσσερις ομάδες, τις δύο σε τελικούς και άλλες δύο στα… σκαριά!

Ναι ρε κορίτσια, ναι ρε παλληκάρια. Είμαστε πολύ περήφανοι. Αλλά επειδή είμαστε και Ολυμπιακοί δεν συμβιβαζόμαστε ποτέ με το “μέχρι εδώ”. Το θέλουμε και μεις το “κάτι παραπάνω”. Και αυτό που γουστάρουμε έιναι ότι βλέπουμε πως το θέλετε και εσείς. Η επαφή με τον κόσμο που βγάζετε δεν είναι “για το φαίνεσθαι” αλλά γιατί έχετε αντιληφθεί τι είναι αυτό που θέλουμε και ακόμα περισσότερο τι είναι αυτό που αξίζετε!

Και εμείς θα είμαστε εκεί, δίπλα σας μέχρι το τελευταίο σετ. Κι ότι και να γίνει θα είμαστε υπερήφανοι για εσάς και για τις στιγμές που μας χαρίζετε. Για εσας, για όλους, για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button