Κώστας ΠαλαιολόγοςΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η «επανεκκίνηση» του Ματ!

Με 15 πόντους και μεστή εμφάνιση σε όλους τους τομείς, ο διεθνής φόργουορντ θύμισε σε όλους ότι … επανέρχεται την κατάλληλη στιγμή, με σκοπό να οδηγήσει τον Ολυμπιακό σε επιτυχίες.

 

Μία από τις πιο ευχάριστες πτυχές της ευρείας νίκης του Ολυμπιακού στο Τελ Αβίβ αφορούσε την επιστροφή του Ματ Λοτζέσκι στις θετικές εμφανίσεις! Το «βελούδινο σφυρί», προερχόταν από μία διαρκή αγωνιστική κάμψη, η οποία είχε προκαλέσει τον εύλογο προβληματισμό όλων, αλλά με την συνολική του παρουσία στο «Nokia Arena» θύμισε σε όλους ότι … επανέρχεται δριμύτερος!

Απέναντι στην Μακάμπι ο Αμερικανός με βελγικό διαβατήριο ήταν «καυτός» και με 15 πόντους οδήγησε επιθετικά τον Ολυμπιακό κυρίως στο δύσκολο πρώτο ημίχρονο, θέτοντας τις στέρεες βάσεις επάνω στις οποίες οικοδομήθηκε ο θρίαμβος επί των Ισραηλινών.

Ο Λοτζέσκι δείχνει να ξαναβρίσκει τον ρυθμό και το …χέρι του στην πιο κρίσιμη καμπή. Εκεί, όπου ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί το σίγουρο δικό του σουτ, το οποίο θα προσφέρει ηρεμία, αλλά και πολύτιμους πόντους από την περιφέρεια, δημιουργώντας παράλληλα πολλαπλούς «πονοκεφάλους» στους αντιπάλους των «ερυθρόλευκων».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button