ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Η διακοπή θίγει τον Ολυμπιακό”

karap

Τα πράγματα με το όνομά τους είπε για μία ακόμη φορά ο Κώστας Καραπαπάς μιλώντας στην εκπομπή “Σπορ, Σκορ, Ρεκορ” του ΑΡΤ FM. Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός υπογράμμισε πως από τις απειλές και τον εκφοβισμό έχουμε φτάσει σε σημεία να γίνονται απόπειρες ανθρωποκτονίας, ενώ στάθηκε στο γεγονός πως το κράτος καλείται να ενεργήσει άμεσα και να αναζητήσει τους πρωτέργιους παρά να διακόπτει το πρωτάθλημα.

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κώστας Καραπαπάς στο ραδιόφωνο του ΑΡΤ:

“Για μία φορά ακόμα επικοινωνούμε αλλά, δυστυχώς, η επικοινωνία μας δεν είναι για καλό σκοπό. Είχαμε σήμερα ξανά ένα περιστατικό το οποίο καταδικάζουμε απερίφραστα. Το ποδόσφαιρό μας έχει συνηθίσει από τέτοια φαινόμενα. Υπάρχει ένα παρακράτος στον χώρο του ποδοσφαίρου και αυτή είναι η πραγματική εγκληματική οργάνωση. Τα πράγματα είχαν ξεκινήσει από απειλές, εκφοβισμούς, και έχουμε φτάσει ένα βήμα πριν την απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Από κει και ύστερα, θεωρούμε πως είναι ότι πιο παράλογο να διακόπτεται το πρωτάθλημα κάθε φορά. Υπάρχουν άνθρωποι που ζουν από τον χώρο του ποδοσφαίρου, όχι μόνον οι αθλητές αλλά και οι άνθρωποι της ασφάλειας ενός γηπέδου. Δεν είναι δυνατόν το ποδόσφαιρο να ζει υπό τις απειλές ενός κουμπιού το οποίο αν πατηθεί σταματούν τα πάντα. Αυτά τα πράγματα είναι γελοιότητες, όπως επίσης και όταν είχαν συμβεί άλλα περιστατικά με επεισόδια ανάμεσα στους οπαδούς του Παναθηναϊκού και την Αστυνομία έκλειναν τα γήπεδα όλων των ομάδων. Πράγματα που δεν στέκουν σε καμία κοινή ανθρώπινη λογική. Ωστόσο, κράτος υπάρχει. Αυτό είναι το αρμόδιο να συλλάβει τους υπαίτιους αυτής της επίθεσης και να τους αποβάλλουν από το χώρο του ποδοσφαίρου. Δεν είναι λύση κάθε φορά να διακόπτουμε το ποδόσφαιρο.

 

Τέλος, ξεκαθάρισε την θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

“Σαν Ολυμπιακός, είμαστε οι πρώτοι που θέλουμε να παίζεται ένα σωστό ποδόσφαιρο από την στιγμή που έχουμε κάνει επενδύσεις. Θέλουμε να προχωρήσουμε και στην Ευρώπη περισσότερο, ωστόσο η διακοπή του πρωταθλήματος θίγει περισσότερο εμάς. Επαναλαμβάνω πως καταδικάζουμε απερίφραστα το περιστατικό και σαν Ολυμπιακός θέλουμε να συνεχιστεί το πρωτάθλημα. Αυτό το θέμα με τη διακοπή είναι ένας παραλογισμός που τον εισήγαγαν άνθρωποι οι οποίοι δεν είχαν καμία ιδέα από το ποδόσφαιρο όπως ήταν ο πρώην υπουργός κ. Κοντονής ή άνθρωποι που έχουν συμφέροντα όπως ο κ. Θωμαϊδης”.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button