ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Η Γρανάδα για Τσόρι Ντομίνγκεζ!»

1418033

Την περίπτωση του Αργεντινού «μαέστρου» του Θρύλου φέρεται να εξετάζει πολύ σοβαρά η ομάδα της Ανδαλουσίας σύμφωνα με ισπανικά Μέσα ενημέρωσης.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Τον μεταγραφικό της σχεδιασμό για την επόμενη ιδιαίτερα απαιτητική σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει η Γρανάδα.
Η ισπανική ομάδα, η οποία πραγματοποίησε καταπληκτικό δεύτερο γύρο στην διάρκεια της φετινής Primera Division, φιλοδοξεί να δημιουργήσιε έναν πανίσχυρο κορμό με παίκτες αναγνωρισμένης αξίας που να διαθέτουν εμπειρία και σε έντονο βαθμό τα στοιχεία του ηγέτη.

Μάλιστα, σύμφωνα με αναφορές της ιστοσελίδας «granadacf.ideal.es.», ο σύλλογος της Ανδαλουσίας φέρεται να έχει εκφράσει ενδιαφέρον για τον Τσόρι Ντομίνγκεζ:

«Άλλοι παίκτες για τους οποίους υπάρχει πιθανό ενδιαφέρον, είναι οι Τσόρι Ντομίνγκες και Αλμπέρτο Μπουένο. Αυτοί οι δύο παίκτες είχαν συνεργαστεί στη Ράγιο Βαγιεκάνο με τον Πάκο Χέμεθ (σ.σ. νυν προπονητής της Γρανάδα) και μπαίνουν στο κόλπο του νέου πρότζεκτ», γράφει το κείμενο και συνεχίζει.
«Ο Αργεντινός μέσος, 35 χρόνων, ανήκει στον Ολυμπιακό και πέρυσι δεν έπαιξε τόσο πολύ» ήταν η αναφορά για τον Αργεντινό «μαέστρου» του Θρύλου, ο οποίος πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους πρωταθλητές Ελλάδας για έναν ακόμη χρόνο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button