ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ατζέντα του Ερασιτέχνη για το Σάββατο 11/11

Πλούσιο, γεμάτο και φυσικά ερυθρόλευκο αναμένεται το Σάββατο για τα τμήματα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, αφού τέσσερις από τις ομάδες ρίχνονται στην μάχη για αγώνες πρωταθλήματος.

Η αρχή γίνεται στις 15.30 από το Παπαστράτειο όπου έχουμε το ντέρμπι του Πειραιά με τον τυπικά γηπεδούχο Εθνικό να φιλοξενεί τον Ολυμπιακό για το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής της Α1 πόλο γυναικών.

Στην συνέχεια και συγκεκριμένα στις 16.00 τα κορίτσια βόλεϊ του Ολυμπιακού φιλοξενούν στο κλειστό “Μελίνα Μερκούρη” την ομάδα Μακεδόνων Αξιού για την 4η αγωνιστική της Volley League.

Η ομάδα ανδρών πόλο του Ολυμπιακού, μετά την σούπερ εμφάνιση και νίκη κόντρα στην Ντιναμό Μόσχας φιλοξενείται στην Χίο απο τον Ν.Ο Χίου για την 5η αγωνιστική της Α1.

Τέλος, το βόλεϊ ανδρών ψάχνει το 3Χ3 στο μεγάλο ντέρμπι του Πειραιά κόντρα στον συντοπίτη Εθνικό στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Volley League. Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί στο γυμναστήριο του Εσπερου Καλλιθέας.

Ένα Σάββατο το οποίο μας… προϊδεάζει για ένα απόλυτο 4Χ4 αφού οι ομάδες έχουν δείξει ότι μπορούν να τα καταφέρουν πάρα πολύ καλά!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button