ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Η ασχετοσύνη και η αλητεία δεν έχουν όρια»

Με ποστάρισμά του στα social media ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστας Καραπαπάς απάντησε όπως έπρεπε σε εκείνους που έσπευσαν να δημιουργήσουν θέμα Κούτρη στην ομάδα.

Την στιγμή όπου βρισκόμαστε σε περίοδο μεταγραφών γράφονται αρκετές ανακρίβειες αναφορικά με το μέλλον πολλών παικτών του Ολυμπιακού.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και ο Λεονάρντο Κούτρης, για τον οποίο γράφηκαν … διάφορα.
Γεγονός το οποίο έκανε έξαλλο τον Κώστα Καραπαπά

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός πιο συγκεκριμένα ενημέρωσε ότι ο αμυντικός των Πειραιωτών θα βρίσκεται κανονικά στην προετοιμασία της ομάδας στο Ζέφελντ, κάνοντας λόγο για ασχετοσύνη και αλητεία, η οποία όπως τόνισε πρέπει να έχει όρια.

Αναλυτικά τί έγραψε:

«Επειδή η ασχετοσύνη και η αλητεία πρέπει να έχουν όρια, να ενημερώσω ότι ο Κούτρης φυσικά και θα έρθει μαζί μας στη προετοιμασία στο Ζέεφελντ.

Η αποθεραπεία του έχει πάει καταπληκτικά και ο ίδιος έχει δώσει αγώνα ώστε να επιστρέψει το συντομότερο δυνατόν. Οι δημοσιογράφοι του Φωτός και το sdna που αναπαράγει με… αγάπη τα ψέματα που γράφουν, τουλάχιστον ας δείξουν προσοχή σε θέματα που είναι ιατρικά».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button