ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η έκπληξη (και η αποθέωση) του Κάνιο!

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τα παιδιά των Ειδικών Σχολείων του Πειραιά κατά την διάρκεια της προπόνησης τους το μεσημέρι της Δευτέρας στο Προπονητικό Κέντρο Ρέντη.

Οι ποδοσφαιριστές της νέας ομάδας της Ακαδημίας που ακολουθούν το πρόγραμμα ΕΚΕ “Μαζί στη ζωή, μαζί στον Ολυμπιακό” είδαν τον Αριέλ Ιμπαγάσα να τους επισκέπτεται κατά την διάρκεια της προπόνησης.

Ο νέος γενικός αρχηγός της ομάδας Νέων της Ακαδημίας και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού έγινε δεκτός από τα παιδιά με χειροκροτήματα και αγκαλιές. Όπως ήταν φυσιολογικό η προπόνηση διακόπηκε και οι ποδοσφαιριστές της νέας ομάδας της Ακαδημίας “βομβάρδισαν” με ερωτήσεις τον Αριέλ Ιμπαγάσα. 

Έμαθαν για την ηλικία που ξεκίνησε το ποδόσφαιρο, για τις ομάδες που έπαιξε στην καριέρα του, για την οικογένεια του αλλά και για τους αγαπημένους του παίκτες. Ο Ιμπαγάσα από την πλευρά του, τους τόνισε ότι θα είναι συνέχεια κοντά τους και τους ζήτησε να ακούν τους δασκάλους και τους προπονητές τους και φυσικά να διαβάζουν. 

Φυσικά οι ποδοσφαιριστές μαζί με τους προπονητές τους κ. Δρούγκα και κα Πατσούρα ζήτησαν και φωτογραφήθηκαν με τον Αργεντίνο πρώην ποδοσφαιριστή.

πηγή: olympiacos.org

Σχετικά Άρθρα

Back to top button