ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ηγέτης της ανατροπής ο «Air-Pap»!

Η εκπληκτική εμφάνιση του Κώστα Παπανικολάου σε πολλούς τομείς του παιχνιδιού συνέβαλε τα μέγιστα για την συγκλονιστική ανατροπή των τελευταίων λεπτών και την νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στον Παναθηναϊκό.

 

Σε παίκτη – κλειδί των φετινών τελικών πλέι – οφ με τον Παναθηναϊκό, εξελίσσεται ο Κώστας Παπανικολάου!

Ο διεθνής φόργουορντ του Ολυμπιακού είναι ο παίκτης, που με την ηγετική του φυσιογνωμία, το πάθος και την ενέργεια, που βγάζει στο παρκέ, συνιστά τον άνθρωπο, που δίνει το έναυσμα για τις νίκες επί των «πρασίνων» , δίνοντας ξεκάθαρο προβάδισμα τίτλου στους Πειραιώτες.

Έτσι μετά την συγκλονιστική του εμφάνιση στον καθοριστικό πρώτο τελικό, με αποκορύφωμα το μεγαλοπρεπέστατο κόψιμο επί του Κέισι Ρίβερς τη στιγμή, όπου ο Αμερικανός γκαρντ των «πρασίνων» επιχειρούσε τρίποντο το σκορ ήταν στην λεπτή ισορροπία του 61-58, ακολούθησε νέα καταπληκτική παρουσία από τον 27χρονο διεθνή φόργουορντ στον τρίτο τελικό!

Με συνεχή κλεψίματα, πάθος και με καθοριστικούς πόντους, ο «Air-Pap» απέδειξε ότι είναι παίκτης γεννημένος για τα μεγάλα παιχνίδια!

Μάλιστα, διαδραμάτισε άθελά του καταλυτικό ρόλο στο να επιστρέψει ο Ολυμπιακός από το -10 (48-58) στο 35, που είχε δημιουργηθεί από την άδικη τεχνική ποινή που χρεώθηκε, βάζοντας και τον … κόσμο στην εξίσωση!

Με τέτοιον Παπανικολάου, ο Ολυμπιακός δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και κανένα! Ακόμη και τους … «γκρίζους», οι οποίοι ήταν για ακόμη μία φορά προκλητικοί με τις αποφάσεις τους σε βάρος των Πειραιωτών!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button