ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ζιλέ…με μυαλό “ξυράφι”

Ο Γκιγιομ Ζιλέ ήταν ένας από τους παίκτες που πραγματικά άρεσαν στο παιχνίδι με τη Λαμία. Με τον 33 χρονο άσο να κάνει ένα απόλυτα μεστό παιχνίδι με δύο ασίστ για τα γκολ, αλλά και σημαντική προσφορά στο κομμάτι δημιουργίας αλλά και αλυσίδας, μεταξύ μεσαία γραμμής και επίθεσης.

Και όμως και αυτόν καταφέραν κάποιοι να τον αποδομήσουν .Να τον βγάλουν αργό, λίγο πριν την ποδοσφαιρική απόσυρση και άλλα τέτοια όμορφα. Ενα παίκτη που μπορεί να μην είναι ίσως ο πιο γρήγορος στο Πρωτάθλημα ,αλλά  έχει πολύ γρήγορη σκέψη, ποιότητα αλλά και εμπειρία στο παιχνίδι του.

Σχεδόν αναντίκαταστατος με τον Χάσι ,”φορτώθηκε” πολλά ματς, μετά έπεσε η απόδοση του, έμεινε στον πάγκο,  τον θύμηθηκε και πάλι για λίγο ο Λεμονής ,αλλά πολλά πράγματα έδειχναν ότι  δεν αποκλείεται τον Ιανουάριο να αποχωρούσε με τόσους πολλούς μέσους. Ο ίδιοςς ,όμως δεν ..μάσησε και περίμενε την ευκαιρία την οποία και αρπάζει απο τα μαλλιά. Ο Ζιλε με την εμπειρία και την ποιότητα του, αλλά και την προσηλωση του μπορεί να προσφέρει πολλά..

Σχετικά Άρθρα

Back to top button