ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤ

Ε. Σταμάτη: “Να κατακτούμε τίτλους και να παίζουμε ωραίο μπάσκετ”

Ο πρώτος στόχος επετεύχθη και πρέπει να επιτευχθεί και ο δεύτερος που είναι η κατάκτηση και του πρωταθλήματος σύμφωνα με την Εβινα Σταματη. . Η άσσος του Θρύλου μετά το τέλος του τελικού κόντρα στον Πανιώνιο μίλησε στο Redaroume και ευχαρίστησε τους φιλάθλους για την παρουσία τους, με τους οποίους είχαν την ευκαιρία να γιορτάσουν μαζί την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της

Δεύτερο συνεχόμενο μπροστά στον κόσμο:

“Νομίζω ότι ήταν πολύ καλό τάιμινγ, δεύτερο συνεχόμενο όντως και είμαστε πολύ ενθουσιασμένες για αυτό. Σήμερα γιορτάζουμε και εμείς και ο κόσμος μας. Τον ευχαριστούμε πολύ που ήταν κοντά μας!

Θα το γιορτάσουμε όσες μέρες μας επιτρέψει η προπονήτριά μας, αφού απομένουν ακόμη μερικά παιχνίδια που πρέπει να κερδίσουμε προκειμένου να φτάσουμε στην κατάκτηση και του δεύτερου στόχου μας, που είναι το πρωτάθλημα”.

Σχετικά με το ρεκόρ… κατοστάρας:

“Σήμερα ήμασταν πολύ καλές τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά. Αυτό ήταν το κίνητρό μας. Πέρα από τον μεγάλο στόχο που είχαμε να πάρουμε το Κύπελλο, έχουμε πάντα έναν ακόμη στόχο, κι αυτός είναι να παίζουμε και καλό μπάσκετ, διότι αν θέλουμε να είμαστε και φαβορί θα πρέπει να το δείχνουμε μέσα στο γήπεδο. Αυτό μας αξίζει! Τα καταφέραμε. Δώσαμε το 100% και για αυτό φτάσαμε σε τέτοιο υψηλό σκορ”.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button