ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Ευχαριστώ τους συμπαίκτες και τον προπονητή μου»

Τους συμπαίκτες του και τον Γιάννη Σφαιρόπουλο ευχαρίστησε δημόσια ο Πάτρικ Γιανγκ για το γεγονός ότι τον βοήθησαν να ξαναμπεί δυνατά στο παρκέ.

 

Στον έβδομο ουρανό πετούσε ο Πάτρικ Γιανγκ μετά την λήξη της συναρπαστικής αναμέτρησης της Πυλαίας  που βρήκε θριαμβευτή τον Ολυμπιακό.

Ο θηριώδης Αμερικανός σέντερ, ο οποίος με πέντε προσωπικούς πόντους στα τελευταία δευτερόλεπτα, ώθησε τον Θρύλο προς την σπουδαία νίκη, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του τόσο προς τους γιατρούς, όσο τους συμπαίκτες και τον προπονητή του Γιάννη Σφαιρόπουλο για την εμπιστοσύνη του:

«Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω τον γιατρό, διότι ο λόγος που βρίσκομαι εδώ είναι εκείνος, έχω επιστρέψει από τον τραυματισμό που και παίζω. Κάνω αυτό που αγαπάω και αυτό εξαιτίας του και δεύτερον θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες του και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη», ήταν το αρχικό σχόλιο του Πάτρικ Γιανγκ, για να προσθέσει:

«Δεν τα πήγα καλά στην αρχή, φορτώθηκα με φάουλ. Έπρεπε να μείνω συγκεντρωμένος. Ο Μπιρτς χρεώθηκε με το πέμπτο του φάουλ, ο κόουτς με φώναξε και παρά τα λάθη που είχα κάνει πριν ευτυχώς κατάφερα να βάλω το μεγάλο καλάθι για να κερδίσουμε».

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button