ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ευχαριστούμε, Ντούντα! (vid)

Ήταν όλοι εκεί. Για να ευχαριστήσουν τον Ντούσαν Ίβκοβιτς, τον δικό μας Ντούντα, ο οποίος και επίσημα αποσύρθηκε από τους πάγκους του αθλήματος που λάτρεψε όσο τιποτα στη ζωή του.

Το Ειρήνης και Φιλίας φόρεσε τα γιορτινά του έτσι ώστε να χαράξει την 20η Σεπτεμβρίου 2017 στην μνήμη του αγαπημένου Ντούντα. Είναι η ημερομηνία που είπε το επίσημο “αντίο” στο μπάσκετ και το έκανε στον Πειραιά. Σε ένα γήπεδο που τον λάτρεψαν! Ο ίδιος ο Ντούντα δεν μπόρεσε να κρύψει τα δάκρυα συγκίνησης του όταν άκουγε τους φιλάθλους να τον αποθεώνουν και να του δείχνουν για μία ακόμη φορά την αγάπη τους. Το σύνθημα “Ντούντα, ψυχάρα, Ολυμπιακάρα” δονούσε για μεγάλο χρονικό διάστημα το ΣΕΦ.

 

Στο φιλικό που έγινε προς τιμήν του δεν είχε τόσο μεγάλη σημασία το σκορ όσο οι προσκεκλημένοι. Και την ομάδα του απάρτισαν οι Τομά Ερτέλ, Νίκος Ζήσης, Ντάριο Σάριτς, Μάρκο Κέσελ, Πέρο Άντιτς, Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, Λάζαρος Παπαδόπουλος, Κώστας Σλούκας, Στέφαν Μάρκοβιτς, Βασίλιε Μίτσιτς, Φουρκάν Κορκμάζ, Βίκτορ Χριάπα, Τζον Ντίμπλερ, Κάιλ Χάινς, Μπόμπαν Μαριάνοβιτς. Το τελικό σκορ της φιλικής αναμέτρησης, 103-111.

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή όταν το ρολόι σταμάτησε στο 28ο δευτερόλεπτο. Όσοι δηλαδή ήταν και οι τίτλοι που κατέκτησε ο Ντούντα στην λαμπρή του καριέρα. Και μάλιστα οι 6 ήταν με τον Ολυμπιακό! 2 Ευρωλίγκες, 2 πρωταθλήματα και 2 Κύπελλα!

Με το φινάλε του αγώνα, το ΣΕΦ σηκώθηκε για μία ακόμη φορά όρθιο και αποθέωσε τον Ντούσαν Ίβκοβιτς με τον ίδιο να γυρίζει και να χειροκροτεί τους φιλάθλους. Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί πως λίγο πριν γίνει αυτό, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος κατευθύνθηκε στον πάγκο των Dusan Ivkovic Stars και ζήτησε από τον Ντούντα να έρθει στον πάγκο του Ολυμπιακού για τελευταία φορά. Όπως και έγινε!

Ντούντα, σε ευχαριστούμε για όλα όσα μας χάρισες! Σε ευχαριστούμε που μας άλλαξες επίπεδο. Σε ευχαριστούμε για τις αναμνήσεις!

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button