Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Ευτυχισμένος που θα φοράω αυτή τη φανέλα!» (Video)

1518853

Τον ενθουσιασμό του για την μεταγραφή τους τον Ολυμπιακό εξέφρασε ο Μπρούνο Βιάνα.

 

Στον …έβδομο ουρανό πετάει ο Μπρούνο Βιάνα με αφορμή την ένταξή του στον Ολυμπιακό!

Ο 21χρονος Βραζιλιάνος αμυντικός στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των πρωταθλητών Ελλάδας, φανέρωσε τον ενθουσιασμό του για την νέα σπουδαία σελίδα που ανοίγει στην καριέρα του, μιλώντας με ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια για τους μόνιμα πρωταθλητές Ελλάδας

«Ηταν ένα όνειρό μου που πραγματοποιείται. Ηθελα πάντα να έρθω παίξω ποδόσφαιρο στην Ευρώπη. Το αποφάσισα μαζί με την οικογένειά μου. Μου αρέσουν πάρα πολύ οι εγκαταστάσεις και η δομή του συλλόγου από τα όσα έχω δει ως τώρα. Είμαι πολύ ευτυχισμένος και ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα. Χαίρομαι πολύ που φοράω αυτή τη φανέλα. Θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα να κατακτήσει όσα περισσότερα πρωταθλήματα γίνεται και να γράψουμε ιστορία δίνοντας χαρά στον κόσμο.

Είμαι καλός και στο ψηλό παιχνίδι. Μπορώ να δίνω καλές πάσες. Οσον αφορά στον κ. Μπέντο μου αρέσει πολύ το προπονητικό του στυλ. Χάρη σε αυτόν είμαι εδώ. Εχω πολύ όρεξη να δουλέψω μαζί του και με όλη την ομάδα. Θέλω να βελτιωθώ και να προοδεύσω πιο πολύ και μπορεί να με βοηθήσει ο κ. Μπέντο σε αυτό. Είμαι πολύ σημαντικό για την καριέρα μου ότι είμαι εδώ και θέλω να κατακτήσει όσο περισσότερους τίτλους γίνεται. Εχω να πω στον κόσμο πως είμαι πολύ ευτυχισμένος που ήρθα στον Ολυμπιακό και θα φοράω τη φανέλα αυτού του τεράστιου συλλόγου.

Είναι μεγάλο βήμα στην καριέρα μου. Να ξέρει ο κόσμος πως είμαι και εγώ ένας παθιασμένος και ενθουσιώδης ποδοσφαιριστής. Νιώθω τον κόσμο και το πάθος τους. Ελπίζω να ανταποκριθώ στις προσδοκίες και να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη ώστε η ομάδα να είναι συνεχώς στο υψηλότερο επίπεδο».

Δείτε τις δηλώσεις του Μπρούνο Βιάνα στο παρακάτω video

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button