ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ευρωπρόεδρος… ΠΕΝΤΕ αστεριών!!!

Ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία, ούτε καν τέσσερα!!! ΠΕΝΤΕ στο σύνολο οι ευρωπαϊκές Κούπες του Θρύλου από την ημέρα που ο Μιχάλης Κουντούρης ανέλαβε τα ηνία του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

Βγήκε μπροστά σε μία περίοδο όπου ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ήταν στα πρόθειρα να “κλείσει” πολλά από τα τμήματά του. Σε μία περίοδο όπου κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί αυτό που θα ακολουθούσε. Όμως υπήρχε ένας άνθρωπος που το πίστευε. Ένας άνθρωπος που είχε όνειρα για να δημιουργήσει έναν από τους κορυφαίους Συλλόγους σε όλη την Ευρώπη και ίσως και στον κόσμο. Ο λόγος για τον Πρόεδρο των μεγάλων επιτυχιών, Μιχάλη Κουντούρη. Βγήκε μπροστά και από κοντά έβαλαν γερές “πλάτες” οι οπαδοί του Θρύλου, πιστεύοντας στο όραμά του.

Δούλεψε πολύ σκληρά πάντα σε χαμηλούς τόνους. Δίχως υπερφίαλες φιλοδοξίες στην αρχή και με μόνο στόχο να κάνει τον Ερασιτέχνη να σταθεί στα πόδια του περνώντας το μεταβατικό στάδιο από την απαξίωση στην καταξίωση. Μετά από αυτό το βήμα, άρχισε η κατάκτηση εντός των συνόρων που σταδιακά έγινε κυριαρχία. Κι όταν γίνεσαι πρώτος στην χώρα σου αρχίζεις να κοιτάζεις και παραέξω. Έχεις κάθε δικαίωμα να το κάνεις. Και υπό την καθοδήγησή του, έγινε και αυτό. Το 2014 το LEN Trophy του γυναικείου πόλο έπιασε λιμάνι. Το 2015, η Ευρωλίγκα έπιασε λιμάνι πάλι στο πόλο γυναικών και μαζί της και το ευρωπαϊκό σούπερ καπ. Για τις συμμετοχές σε ευρωπαϊκούς τελικούς, τα έχουμε ξαναπεί! Είναι γνωστά σε όλους. Για να φτάσουμε φέτος να δούμε ΔΥΟ κατακτήσεις. Μία στο βόλεϊ γυναικών με ανατροπή ψυχής… χιλίων ερυθρόλευκων λεόντων και να που τώρα ήρθε η ευρωκούπα στο πόλο ανδρών.

Τι να πούμε άλλο; Οι επιτυχίες μιλάνε από μόνες τους. Και δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι… ακόμα τώρα αρχίσαμε!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button