ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ετοιμάζει τα πλάνα του ο «Σφαιρό»

timthumb

Τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση ο τεχνικός του Ολυμπιακού για το γεογνός ότι θα έχει από το ξεκινημα της προετοιμασίας όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Τη στιγμή όπου μετράμε αντίστροφα για την έναρξη της θερινής προετοιμασίας της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, που έχει προγραμματιστεί για τις 16 Αυγούστου, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έχει κάθε λόγο να σιθσάνεται ευτυχισμένο και να πιστεύει στην όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία των «ερυθρόλευκων» εν όψει της νέας σεζόν.

Ο κόουτς των «Back 2 Back » Πρωταθλητών Ελλάδας για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια θα έχει την ευχέρεια να δουλέψει με όλους τους παίκτες του από το ξεκίνημα της προετοιμασίας, αφού κανείς διεθνής δεν μετέχει στην Ολυμπιάδα του Ρίο.

Παράλληλα,  προβλέπεται να μπουν εντελώς ξεκούραστοι αι «φρέσκιοι» οι δύο εκ των ηγετών των πρωταθλητών Ελλάδας Βασίλης Σπανούλης και Γιώργος Πρίντεζης

Αμφότεοι πήραν τις απαραίτητες ανάσες ξεκούρασης καιαναμένετια να μπουν …φουριόζοι στις αυξημένες υποχρεώσεις που περιμένουν τον Θρύλο τη νέα σεζόν.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button