Uncategorized

Ετοιμάζει νέα κρούση η Τσέλσι για Μανωλά

images

 

Νέα βελτιωμένη πρόταση ύψους 45 εκατ. ευρώ ετοιμάζονται να καταθέσουν οι «μπλε» για την απόκτηση του διεθνούς στόπερ της Ρόμα.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Ένα από τα πιο «θερμά» καλοκαίρια στην μέχρι τώρα σταδιοδρομία του Κώστα Μανωλά φέρεται να είναι αυτό που διανύουμε!

Τη στιγμή, όου επικρατεί ένας γενικός …χαμός δημοσιευμάτων αναφορικά με το ποδοσφαιρικό μέλλον του 25χρονου άσου της Ρόμα,νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Τσέλσι ετοιμα΄ζεται να καταθέσει στη διοίκηση των «τζιαλορόσι» νέα βελτιωβμένη πρόταση, η οποια θα αγγίζει τα 45 εκατ., ευρώ για την απόκτηση του διεθνούς πρώην στόπερ του Ολυμπιακού!

Θυμίζουμε ότι προ ημερών οι Λονδρέζοι είχαν καταθέσει πρόταση ύψους 36 εκατ ευρώ, η οποία είχε απορριφθεί από τους Ρωμαίους

Είναι πασιφανές πλέον ότι η διοίκηση του συλλόγου της Αιώνιας Πόλης κάνει ό,τι μπορεί από την πλευρά της, ω΄στε να κρατήσει στο ρόστερ της τον Κώστα Μανωλά

Και αυτό διότι, αν τον πουλήσει πριν τη λήξη της φετινής μεταγραφικής περιόδου, θα είναι αναγκασμένη να δώσει το 50% των χρημάτων της μεταγραφής στον Ολυμπιακό!

Παράλληλα, την ιδια ώρα το «Sky Sport» αναφέρει ότι ο 25χρονος διεθνής αμυντικός έχει συγκρουστεί ανοικτά με τους ιθύνοντες της Ρόμα πιέζοντας με τον τρόπο του για την μεταγραφή στου στην Premier League!

Όπως και να έχει, η εξέλιξη του σίριαλ αναμένετια με ξεχωριστό ενδιαφέρον. Για πολλούς και διάφορους λόγους.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button