ΜΠΑΣΚΕΤΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εσείς δεν βάζετε μυαλό με τίποτα!

Ούτε οι τριάρες, ούτε καν οι… 25άρες δεν ήταν ικανές να “συνετίσουν” την Συμμαχία και τα “φερέφωνα” της, που συνεχίζουν ακάθεκτα πετώντας λάσπη προς οτιδήποτε έχει ερυθρόλευκο χρώμα!

Σήμερα τα πρωτοσέλιδα γνωστών “Συμμαχικών” εφημερίδων ανακάλυψαν τα απίστευτα, προκαλώντας μόνο γέλιο στους φίλους του Ολυμπιακού που τα απόλαυσαν με τον πρωινό καφέ τους!

Πρώτο και… κιτρινόμαυρο:

Όλα γίνονται… Τι είναι ακριβώς αυτά τα όλα; Ο μεγάλος στόχος της ομάδας; Η δεύτερη θέση; Γιατί πριν λίγα χρόνια όταν ακόμη η ΑΕΚ… ερχότανε γίνονταν κάτι μεγάλες δηλώσεις περί πρωταθλητισμού.

Φάρδος ο θίασος του Μπέντο; Για ποιο φάρδος ακριβώς μιλάμε; Για διαφορά δύο τερμάτων; Για τις νίκες που έχει κάνει ο Ολυμπιακός. Αν δεν κάνουμε λάθος εσείς λέγατε πως “σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση”. Άρα “φάρδος επαναλαμβανόμενο, μάλλον δεν είναι φάρδος”. Αλλά είπαμε, όπως βλέπει κανείς την όψη του νομίσματος.

“Μεγάλη προσοχή, μας “πονάνε” οι Γιορτές. Συμφωνούμε! Στο Καραϊσκάκη η Κυριακή είναι γιορτή. Και έχει “πονέσει” πολύ ειδικά τα τελευταία χρονάκια!

Εδώ ήρθαμε και… στανιάραμε! Κάτι “τέλος” κάτι “τουρίστες” είχαν γραφτεί και σε προηγούμενα epic πρωτοσέλιδα της συγκεκριμένης! Ακόμα δεν “τέλος”; Ακόμα οι “τουρίστες” κάνουν τουρισμό, τουριστάροντας στις τουριστικές ατραξιόν του Κορωπίου; Α ναι, βέβαια. Μαντέψτε ποιος φταίει!!!

Πάμε όμως και σε αυτό που ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ!!! Ποιος, ο Παναθηναϊκός στο μπάσκετ να μιλάει για αλλοίωση αποτελέσματος και πρωταθλήματος; Ε όχι! Αυτό πια ξεπερνάει το αστείο και παίζει με την νοημοσύνη μας! Ποιος μιλάει για αλλοιωμένα αποτελέσματα!

Ας μην αρχίσουμε τώρα κι εμείς να αριθμούμε αλλοιωμένα πρωταθλήματα με κάτι non-call, κάτι πλεονεκτήματα σε μπάσκετ και κάτι “μάτια ερμητικά κλειστά” σε κρίσιμους αγώνες τα περασμένα χρόνια! Θα ξημερώσουμε!

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button