ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Επιστροφή Στεφάνου στον Θρύλο!

Stefanou

Την επανένταξη του έμπειρου διεθνούς λίμπερο ανακοίνωσε την Τρίτη η διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Με ταχύτατους ρυθμούς προχωρά η διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπαικού στο βόλεϊ Ανδρών τον σχεδιασμό της ενόψει της επόμενης περιόδου!
Πριν καν προλάβει να στεγνώσει το μελάνι από την υπογραφή συμβολαίου του Ντίμα Φιλίποφ, την οποία ολοκληρώθηκε και το τυπικό μέρος της παραμονής του αρχηγού των Κυπελλούχων Ελλάδας στον Θρύλο, το ΤΑΑ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την επιστροφή του Γιώργου Στεφάνου, ένα χρόνο μετά την αποχώρησή του από τους «ερυθρόλευκους»!
Αναλυτικά:
«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.- Τ.Α.Α. ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Γιώργο Στεφάνου. Ο διεθνής λίμπερο, επιστρέφει στον Ολυμπιακό μετά από μια σεζόν.
Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του Γιώργος Στεφάνου δήλωσε στο επίσημο site του Ολυμπιακού (www.osfp.gr): «Χαίρομαι πολύ που επέστρεψα μετά από ένα διάλειμμα ενός χρόνου. Μπορώ να πω με σιγουριά ότι επιστρέφω γεμάτος όρεξη για περισσότερους τίτλους. Εύχομαι να έχουμε μια χρονιά με υγεία πάνω από όλα γιατί είναι απαραίτητο στοιχείο για κάθε ομάδα και να προσπαθήσουμε να ευχαριστήσουμε την διοίκηση και τον κόσμο του Ολυμπιακού».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button