ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧΑΝΤΜΠΟΛ

Επιστροφή στα δύσκολα για την ομάδα χάντμπολ

Μετά από διήμερο ρεπό, η ομάδα χάντμπολ , επέστρεψε στις σκληρές προπονήσεις εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Καθημερινά γυμναστήριο αλλά και αγώνες τακτικής από τον Γιώργο Ζαραβίνα ώστε να είναι οι παίκτες του όσο πιο καλά προετοιμασμένοι. Άλλωστε  σε λίγες ημέρες θα αναχωρήσουν για τα Σκόπια προκειμένου να δώσουν το παρών σε ένα δυνατό τουρνουά προετοιμασίας.

Εκτός από τον Ολυμπιακό θα πάρουν μέρος και οι Selkaspor (Τουρκία), Rii. Η himaen Cocks (Φιλανδία), Butel (Σκόπια), Pelister (Σκόπια), Cherbourg (Γαλλία).

Αυτό θα είναι το πρώτο δυνατό τεστ για την ομάδα και ο Γιώργος Ζαραβίνας θα έχει την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα απέναντι σε δυνατές ομάδες των οποίων μάλιστα η προετοιμασία είναι σε πιο προχωρημένο στάδιο καθώς τα πρωταθλήματα των χωρών τους ξεκινούν νωρίτερα.

Ο Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης δήλωσε στο olympiacossfp.gr για την προετοιμασία εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν τα εξής: «Στον Ολυμπιακό πάντα μια χρονιά ξεκινάει με αισιοδοξία και υψηλούς στόχους. Ξέρουμε όλοι τους στόχους μας και ξέρουμε ότι πρέπει να συνεχίσουμε όσο δυνατά τελειώσαμε την προηγούμενη χρονιά. Θέλουμε να κατακτήσουμε τους δυο εγχώριους τίτλους και να τα δώσουμε όλα για το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη, όπου ήδη ξεκινάμε έναν γύρω πιο πέρα από πέρυσι. Η ομάδα έχει αλλάξει κάποια πρόσωπα, αλλά έχει μείνει ο βασικός κορμός. Είμαστε αρκετά δεμένοι και υπάρχει πάρα πολύ καλό κλίμα από τις πρώτες μέρες. Οι προπονήσεις στην αρχή είναι απαιτητικές.  Δουλεύουμε πάρα πολύ τη φυσική κατάσταση, μέρα με τη μέρα γινόμαστε καλύτεροι, βρισκόμαστε όλο και περισσότερο στο γήπεδο και τα αποτελέσματα θα είναι πολύ θετικά για όλους μας».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button