ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επισκέψεις αγάπης από τις Κεντρικές Σχολές

Επισκέψεις αγάπης στον Πειραιά πραγματοποίησαν το Σάββατο 15/12 αντιπροσωπείες από τις Κεντρικές Σχολές του Ολυμπιακού σε Ρέντη, Καραϊσκάκη και Βοτσαλάκια.

Η Σχολή Ρέντη επισκέφτηκε το “Γηροκομείο Πειραιά” δίνοντας τεράστια χαρά στους συνανθρώπους μας της τρίτης ηλικίας που ζουν εκεί. Τα παιδιά έδωσαν δώρα και είδη πρώτης ανάγκης στους γέροντες αλλά το σημαντικότερο είναι η επαφή που είχαν μαζί τους και η ενέργεια που τους μετέδωσαν!

Η Σχολή Καραϊσκάκη βρέθηκε στην Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά “Ο Καλός Ποιμήν” όπου πρόσφερε είδη πρώτης ανάγκης και ρούχα ενώ η Σχολή Βοτσαλάκια επισκέφτηκε τον πρώτο συναιτερισμό ένταξης ΑΜΕΑ και ευπαθών ομάδων του Πειραιά “ΜΑΖΕΙ”. Εκεί τα παιδιά της Σχολής είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν κατασκευές από ξύλο, γυαλί και πηλό και να συγχαρούν τους δημιουργούς τους!

Οι Σχολές του Ολυμπιακού δεν έχουν ως  στόχους μόνο την διασκέδαση και τα μαθήματα ποδοσφαίρου στα παιδιά αλλά πασχίζουν για να δείξουν στα μέλη τους το σωστό δρόμο έτσι ώστε να προσφέρουν στην κοινωνία και να βελτιώσουν ως ενήλικοι τον κόσμο με τις πράξεις τους.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button