ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Επιμένουν οι Βέλγοι για Προτό – Ολυμπιακό!

begloiiii

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της χώρας, οι πρωταθλητές Ελλάδας συντηρούν το ενδιαφέρον τους για τον διεθνή πορτιέρο, για τον οποίο αναφέρουν ότι θα αγωνιστεί για τελευταία φορά κάτω από την εστία της Άντερλεχτ στην αναμέτρηση με την Ζούλτε Βάρεγκεμ.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Το όνομα του Σίλβιο Προτό ήταν από τα πρώτα που είδαν το φως της δημοσιότητα ως φερόμενο μεταγραφικό στόχο του φετινού Ολυμπιακού!

Παρά τις αρχικές διαψεύσεις των ανθρώπων των πρωταθλητών Ελλάδας για τον έμπειρο τερματοφύλακα της Άντερλεχτ, οι Βέλγοι συντηρούν το θέμα και με νέες τους αναφορές τονίζουν ότι ο 32χρονος πορτιέρο θα αποχαιρετήσει τους «μωβ» μετά από πάρα πολλά χρόνια προσφοράς του

Συγκεκριμένα, η βελγική εφημερίδα «Het Laatste Nieuws» αναφέρει ότι ο Σίλβιο Προτό αναμένεται την προσεχή Κυριακή να πραγματοποιήσει την τελευταία του εμφάνιση με τα χρώματα της ντερλεχτ απέναντι στη Ζούλτε Βάρεγκεμ.

Όπως υποστηρίζουν οι Βέλγοι για τον Προτό ενδιαφέρον συνεχίζει να υπάρχει από τον Ολυμπιακό και από την Οστάνδη και ο Βέλγος τερματοφύλακας έχει να επιλέξει έναν από τους δύο αυτούς συλλόγους για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο Προτό έχει ένα χρόνο ακόμα στο συμβόλαιό του με την Άντερλεχτ, αλλά εικάζεται πως ο βελγικός σύλλογος δεν θα του βάλει εμπόδια και θα βρεθεί μία συμβιβαστική λύση για να λυθεί το συμβόλαιό του.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button