ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Επανεκκίνηση για το έβδομο σερί!

Πανέτοιμος για νίκη με πολλά γκολ κι άφθονο θέαμα ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Πλατανιά στυο ντεμπούτο επιστροφής  του Τάκη Λεμονή στην τεχνική του ηγεσία (19:30 – NS2).

 

Mε το πάθος για επιστροφή στις νίκες να ξεχειλίζει, ο Ολυμπιακός επανέρχεται στην … μάχη της φετινής Super League κόντρα υποδέχοντας τον Πλατανιά (19:30 – NS2)!

Οι πρωταθλητές Ελλάδας με τον Τάκη Λεμονή να  πραγματοποιεί το ντεμπούτο του στην νέα του επιστροφή στην άκρη του «ερυθρόλευκου» πάγκου, φιλοξενούν την ομάδα των Χανίων και στοχεύουν να κάνουν ηχηρή επανεκκίνηση, με … τερματικό σταθμό το 44ο πρωτάθλημα, που θα σηματοδοτήσει και τον έβδομο συνεχόμενο τίτλο!

Ο 57χρονος επιτυχημένος τεχνικός θέλει να συνδυάσει την επιστροφή του στην τεχνική ηγεσία των πρωταθλητών Ελλάδας με μία ευρεία νίκη, η οποία θα συνδυαστεί από καλή εμφάνιση, μπροστά στο κοινό τους, η οποία θα αποτελέσει την καλύτερη τονωτική ένεση για την απαιτητική συνέχεια, που περιμένει τον Θρύλο σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Η αναμέτρηης με την δυσκολοκατάβλητη ομάδα της Κρήτης κρύβει αρκετές παγίδες, με τον Τάκη Λεμονή, πάντως, να έχει προετοιμάσει κατάλληλα τους παίκτες του για το τί πρόκειται να συναντήσουν, αλλά παράλληλα και να τους έχει ζητήσει  να παίξουν ποδόσφαιρο κυριαρχίας, με πολλές ωραίες συνεργασίες. Οπώς επίσης, ποικιλία στην ανάπτυξη του παιχνιδιού από τα άκρα και τον άξονα.

Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να είναι σοβαρός και συγκεντρωμένος καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, προκειμένου να μην αφήσει κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Πλατανιά.

Ο Τάκης Λεμονής στο αποψινό του ντεμπούτο, δεν θα υπολογίζει στις υπηρεσίες τόσο του τιμωρημένου Σεμπά, όσο και του τραυματία Μπρούνο Βιάνα, αλλά και τον Χουάν Κάρλος Παρέδες. Αναλυτικά η αποστολή του Θρύλου:

Ανδρούτσος, Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Καρντόσο, Σισοκό, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκεζ, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Καπίνο, Ανσαριφάρντ, Λεάλι, Μανθάτης, Μάριν, Μάρτινς, Ρέτσος, Ρομαό.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button