ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΚώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Επαγγελματίας ο Βρουσάι

vrousai

Επαγγελματικό συμβόλαιο υπέγραψε ο 18χρονος μέσος της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού.

 

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Η μεγάλη στιγμή της καριέρας του έφτασε για τον Μάριο Βρουσάι! Ο 18χρονος μέσος, ο οποίος έχει θέλξει με τις εμφανίσεις του, είδε τους κόπους του να επιβραβεύονται το απόγευμα της Παρασκευής (30/9), όταν και υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.

Ο Μάριος Βρουσάι, ο οποίος είναι γεννημένος στις 2/7/1998, ανήκει στην Ακαδημία των πρωταθλητών Ελλάδας από το καλοκαίρι του 2015 και την περασμένη σεζόν ευτύχησε να αναδειχθεί πρωταθλητής με την Κ-20 των «ερυθρόλευκων».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Διεύθυνση Ακαδημίας ανακοινώνει ότι ο ποδοσφαιριστής Μάριος Βρουσάι υπέγραψε σήμερα 30.9.2016 επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ»

Ο Μάριος Βρουσάι, διακιολογημένα είχε κάθε λόγο να … πετάει στα σύννεφα λίγη ώρα μετά την υπογραφή του συμβολαίου του:

«Ευχαριστώ την ΠΑΕ Ολυμπιακός για την τιμή που μου έκανε να υπογράψω επαγγελματικό συμβόλαιο. Είναι πολύ σπουδαίο, αλλά και δύσκολο να φοράς την φανέλα του Ολυμπιακού. Θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά με στόχο να παίξω στην πρώτη ομάδα. Θέλω να δικαιώσω τους ανθρώπους που μ’ έφεραν στον Ολυμπιακό, με πιστεύουν και με στηρίζουν και πρώτον απ’ όλους τον κ. Παύλου», αρκέστηκε να δηλώσει ο 18χρονος μέσος.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button