ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Επέστρεψαν «Σφαιρό» και Σταυρόπουλος

1320349

Στην Ελλάδα βρίσκονται ήδη ο προπονητής και ο γενικός διευθυντής του Ολυμπιακού έπειτα το πολυήμερο ταξίδι τους στο Λας Βέγκας. 

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το ταξίδι  των Γιάννη Σφαιρόπουλου και Χρήστου Σταυρόπουλου στις ΗΠΑ.

Ο προπονητής και ο γενικός διευθυντής του Ολυμπιακού διαδραμάτσαν καταλυτικό ρόλο στην απόκτηση του Έρι Γκριν, ο οποίος έρχεται στους πρωταθλητές Ελλάδας, με σκοπό να εκτοξεύσει στα ύψη την δυναμική, ασλλά και την ποιότητα της περιφερειακής γραμμής των «ερυθρόλευκων» ενόψει της προσπάθειας για τη εκπλήρωση των υψηλών στόχων  που θα επιχειρήσουν την νέα απαιτητική σεζόν σε Ελλάδα και Ευρωλίγκα.

Οι Γιάννης Σφαιρόπουλος και Χρήστος Σταυρόπουλος επέστρεψαν στη βάση τους κια πλέον θέτουν στην τελική ευθεία τις προσπάθειές τους για την ολοκλήρωση του μεταγραφικού σχεδιασμού.

Στο διάστημα της παραμονής τους, επίσης είχαν επαφή με τον Οκάρο Ουάιτ, με τον 24χρονο Αμερικανό φόργουορντ, πάντως να καταλήγει στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ ββρίσκονται συμβόλαιο στους Μαιάμι Χιτ.

Πλέον, ξεκάθαρη προτεραιότητα των «ερυθρόλευκων» είναι η ανεύρση ενός ποιοτικού «τεσσαριού», που θα έχει τη δυνατότητα να προσφέρει καίριες λύσεις., Με την περίπτωση του Κένι Γκάμπριελ να αποτελεί πρωταρχικό στόχο.

 

 

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button