ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΚώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΛΟ

«Εξαρτάται από τη δική μας απόδοση»

1475579

Το δικό του στίγμα ενόψει του επερχόμενου αγώνα με την Βουλιαγμένη έδωσε ο Χριστόδουλος Κολόμβος.

 

Αποφασισμένος και πανέτοιμος να διευρύνει το νικηφόρο του σερί στην φετινή Α1 και να φτάσει στον θρίαμβο απέναντι στην Βουλιαγμένη θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στην αυριανή αναμέτρηση κόντρα στο συγκρότημα των νοτίων προαστίων.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας προέρχονται από την σπουδαία εκτός έδρας ισοπαλία κόντρα στον Ζόλνοκ και φιλοδοξούν να «πατήσουν»επάνω σ’ αυτή την πολύ θετική εμφάνιση.

Ο φουνταριστός του Θρύλου, Χριστόδουλος Κολόμβος, υπογράμμισε πως το παιχνίδι με την Βουλιαγμένη χρειάζεται την δέουσα σοβαρότητα.

«Προερχόμαστε από ένα καλό αποτέλεσμα στην Ουγγαρία και μια καλή εμφάνιση βάσει της οποίας μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη. Δείξαμε ότι είμαστε σε καλό ρυθμό, δεν φοβηθήκαμε τον αντίπαλό μας αντιθέτως τον πιέσαμε και τον αγχώσαμε. Τώρα επιστρέφουμε στις υποχρεώσεις μας στην Ελλάδα και κοιτάμε με πολύ σοβαρότητα το ματς με τη Βουλιαγμένη. Το αποτέλεσμα είναι στο χέρι μας και εξαρτάται καθαρά από τη δική μας απόδοση. Πρέπει να βγάλουμε ενέργεια και να είμαστε συγκεντρωμένοι αφού η Βουλιαγμένη θέλει όλη μας την προσοχή».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button