ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Εξακολουθώ να βελτιώνομαι»

Στους τομείς, που τον έχουν βοηθήσει να γίνει πιο ουσιαστικός για τον Ολυμπιακό, αναφέρθηκε ο MVP  των «ερυθρόλευκων» Σεμπά.

 

Κάθε λόγο να … πετάει στα ουράνια είχε ο Σεμπά λίγη ώρα μετά το τέλος της αανμέτρησης εμ τον Παναιτωλικό, που βρήκε τον Ολυμπιακό να επικρατεί με 3-1 και να κλείσει ιδναικά τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το 2016.

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ, ο οποίος αναδείχθηκε MVP του αγώνα στις δηλώσις του εστίασε στους τομείς, που τον έχουν βοηθήσει να βελτιώσει την αγωνιστική του εικόνα

Αναλυτικά όσα είπε ο Σεμπά

Για την εικόνα του στον Ολυμπιακό και την βελτίωσή του: «Νιώθω πολύ βελτιωμένος και σε πολύ καλή κατάσταση, κάτι που με κάνει ευτυχισμένο. Νιώθω πιο καλά και βλέπω βελτίωση. Πέρυσι ήταν μία χρονιά προσαρμογής για μένα και δεν μπόρεσα να φτάσω στο 100%. Φέτος συνεχίζω να δουλεύω και είμαι ικανοποιημένος διότι εξακολουθώ να βελτιώνομαι».

Για την κούρσα του φετινού πρωταθλήματος: «Το πρωτάθλημα είναι πιο δύσκολο από πέρυσι. Οι αντίπαλοί μας έχουν βελτιωθεί και είναι πιο ανταγωνιστικοί. Όμως έχουμε πετύχει τον στόχο μας να είμαστε πρώτοι».

Για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό: «Ήταν ένα ματς που ήθελε υπομονή και η νίκη είναι σημαντική γιατί ο αντίπαλος έπαιζε πολύ κλειστά και πολύ πίσω».

Για την κλήρωση στο Europa League με την Οσμανλίσπορ: «Θα είναι δύσκολα τα ματς του Europa League. Για να φτάσει μέχρι εδώ σημαίνει πως θα είναι καλή ομάδα. Όποιος και να κληρωνόταν μαζί μας θα είχαμε δύσκολο έργο. Πρέπει να δουλέψουμε ακόμα πιο καλά στο προσεχές διάστημα και να παρουσιαστούμε όσο πιο έτοιμο

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button