Κώστας ΠαλαιολόγοςΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εξαιρετικός ο Θρύλος

Πολύ καλή εμφάνιση από τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι συνέτριψαν με 95-74 τον Κολοσσό στο εξ’ αναβολής παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής

 

Επίδειξη ισχύος πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός συντρίβοντας τον ουραγό Κολοσσό με 95-74  στο εξ’΄αναβολής παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής της Basket League.

Μία ημέρα μετά τον απίστευτο θόρυβο που έγινε με αφορμή τον ορισμό του Παναγιώτη Αναστόπουλου στην αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στον Προμηθέα, οι πάικτες του Ντέιβιντ Μπλατ ανέδειξαν πολλές αγωνιστiκές αρετές στο παρκέ του ΣΕΦ και δεν επέτρεψαν στους αντιπάλους τους να ιστέψουν σε κάτι θετικό. Σε μία προσπάθεια να στείλουν το δικό τους ηχηρό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση…

Με «όπλο»  την πολύ πιεστική τους άμυνα, οι «ερυθρόλευκοι» επέβαλαν τους δικούς τους κανόνες από τα πρώτα λεπτά καιπαίρνοντας σαφές προβάδισμα, ενώ έβγαλαν αρκετές όμορφες συνεργασίες.

Με τους Βεζένκοφ, Πρίντεζη να οδηγούν στο σκοράρισμα η πρώτη περίοδος βρήκε τον Ολυμπαικό να προηγείται 20-18.

Στο δεύτεροδεκάλεπτο οι «ερυθρόλευκοι» βελτίωσαν αισθητά την επιθετική τους δεινότητα και με τους Μιλουτίνοφ, Γκος, Λε Ντέι και Τσέρι να μπαίνουν στην εξίσωση, οι παίκτες του Ντέιβιντ Μπλατ έκλεισαν το πρώτο μέρος προηγούμενοι με διαφορά δέκα πόντων για το 45-35.

Ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ δυνατά στην τρίτη περίοδο και με φανερή διάθεση να .. καθρίσει το παιχνίδι.

Η πολύ πιεστική άμυνα οδηγούσε τους παίκτες του Κολοσσού σε εύκολα λάθη, γεγονός το οποίο επέτρεψε στους γηπεδούχους να βρουν ένα φρενήρη ρυθμό.

Με τους Νίκολα Μιλουτίνοφ, Σάσα Βεζένκοφ, Γιώργο Πρίντεζη. Ζακ Λε Ντέι και Κώστα Παπανικολάου να σκοράρουν συνεχώς, οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν 83-59 στο 35’ ακι 92-67 στο 38’ … «καθαρίζοντας» ουσιαστικά την μπουγάδα.

Τα δεκάλεπτα; 20-18, 45-35, 71-53, 95-74.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button