ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εξαιρετικοί Παπαπέτρου κι Αγραβάνης

images

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι δύο διεθνείς φόργουορντ του Ολυμπιακού στην εκτός έδρας φιλική νίκη της Εθνικής μας ομάδας απέναντι στην Τουρκία με 75-70.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Ένα δείγμα των τεράστιων δυνατοτήτων, αλλά και της ποιότητάς τους παρουσίασαν οι Ιωάννης Παπαπέτρου και Δημήτρης Αγραβάνης στην νέα  φιλική νίκη της Εθνικής μας ομάδας επί της Τουρκίας, αυτή τη φορά στο Αμπντί Ιπεκτσί» με 75-70.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα πείθει με τις εμφανίσεις του ότι βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο, ενόψει του κρίσιμου Προολυμπιακού τουρνουά, που διεξαχθεί στο Τορίνο.

Οι Ιωάννης Παπαπέτρου και Δημήτρης Αγραβάνης πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση, με τον πρώτο να σκοράρει 9 πόντους και τον δεύτερο να προσθέτει άλλους 7.

Όσον αφορά τους άλλους «ερυθρόλευκους» διεθνείς ο Βαγγέλης Μάντζαρης δεν σκόραρε, ωστόσο είχε πολύ σημαντικήσυνεισφορά στα αμυντικά του καθήκοντα, ενώ ο Γιάννης Αθηναίου έβαλε 3 πόντους. Ο Βασίλης Καββαδάς δεν αγωνίστηκε καθόλου..

Για την ιστορία, πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με 17 πόντους, ενώ ο Κώστας Κουφός πρόσθεσε άλλους 11 πόντους.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button