Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Εξάρα» στο ΑΕΚάκι και τίτλος! (Video)

Στις 20 Μαρτίου του 2011 ο Ολυμπιακός διέλυσε την ΑΕΚ με 6-0 στον Ναό και κατέκτησε μαθηματικά τον 38ο τίτλο στην ιστορία του.

 

 

Με μία από τις πιο ευρείες νίκες του σε ντέρμπι, η οποία μάλιστα συνοδεύτηκε με την κατάκτηση του 38ου τίτλου της ιστορίας του είναι άρρηκτα συνδεδεμένη χρονικά για το Ολυμπιακό η σημερινή ημεομηνία!

Συγκεκριμένα, σαν σήμερα το 2011 ο Ολυμπιακός με τον Ερνέστο Βαλβέρδε στην άκρη του πάγκου του διέλυσε την ΑΕΚ με 6-0 στον Ναό και πανηγύρισε και μαθηματικά την κατάκτηση του 38ου τίτλου στην ιστορία του και παρθενικού με τον Βαγγέλη Μαρινάκη στην προεδρία του.

Ο Ολυμπιακός μπήκε φουριόζος στο ματς και με εμφανή διάθεση να συνθλίψει την αντίπαλό του.

Μόλις στο 2’ ο Θρύλος άνοιξε το σκορ, όταν έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Αριέλ Ιμπαγάς, ο Ραφικ Τζιμπούρ με κεφαλιά έγραψε το 1-0 τιμωρώντας την παλιά του ομάδα μέσα σε αποθέωση!

Το γρήγορο γκολ διευκόλυνε τα πράγματα για τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι στο 6’ έφτασαν στο 2-0. Έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Ιμπαγάσα, ο προωθημένος Όλοφ Μέλμπεργκ με κεφαλιά πέτυχ ετο 2-0!

Ο Νταβίντ Φουστέρ στο 20’ εκμεταλλεύθηκε το ολέθριο λάθος της «κιτρινόμαυρης» άμυνας πλασσάροντας για το 3-0 μέσα σε αποθέωση!

Οι παίκτες του Ολυμπιακού συνέχθσαν στον ίδιο φρενήρη ρυθμό καις το δεύτερο μέρος. Στο 61’ ο Ράφικ Τζιμπούρ αύξησε τον προσωπικό του λογαριασμό και με κινηματογραφικό γκολ πέτυχε το 4-0.

Ο Κέβιν Μιραλάς στο 68’ πέρασε με … σλάλομ όλους τους αντιπάλους για το 5-0, ενώ το …κερασάκι στην τούρτα πρόσθεσε ο Χολέμπας στο 71’ για το τελικό 6-0!

Η λήξη του αγώνα βρήκε τους παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε να παηγυρίζουν με 30.000 οπαδούς τους την θρυλική κατάκτηση του πρωταθλήματος!

Θυμηθείτε τις καλύτερες στιγμές εκείνου του αξέχαστου θριάμβου στο παρακάτω video

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button