ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΚώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Εξάρα» στον Λεβαδειακό η Κ-20

1578733_1

Με το εντυπωσιακό 6-0 η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού διέσυρε τους Βοιωτούς και συνέχισε την φρενήρη της κούρσα προς την κατάκτηση και του φετινού τίτλου.

 

Επίδειξη δύναμης απέναντι στον Λεβαδειακό πραγματοποίησε η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού συντρίβοντας τους αντιπάλους της με το εκκωφαντικό 6-0 στις εγκαταστάσεις του Ρέντη στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστiκής.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα η «αρμάδα» του Βασίλη Βούζα διεύρυνε το αήττητ΄πο της για δέκα συνεχόμενες αγωνιστικές έχοντας αποκτήσει διαφορά τεσσάρων πόντων από τον δεύτερο Παναθηναϊκό.

Μόλις στο 4′ ο Μάριος Βρουσάι εκτελεί κόρνερ η μπάλα φτάνει στον Φώτο ο οποίος με σουτ πετυχαίνει αυτογκόλ (0-1). Στο 12′ ο Γιώργος Μανθάτης βγάζει ωραία ασίστ στον Γιάννη Βάρκα ο οποίος μέσα από την μικρή περιοχή “καρφώνει” με το κεφάλι τη μπάλα στα δίχτυα.

Ο 18χρόνος επιθετικός στο 22′ μετά από ασίστ του Βρουσάι σκοράρει και 2η φορά (3-0) με σουτ ενώ στο 43′ σημειώνει χατ-τρικ (5-0) πάλι μετά από πάσα του Μανθάτη. Είχε προηγηθεί το 4ο γκολ του Ολυμπιακού στο 40′ από έξοχη ενέργεια και σουτ του Βρουσάι.

Στην επανάληψη και στο 74′ ο Κώστας Τσιμίκας με σουτ μετά από ασίστ του Κώστα Κηπουρού σημειώνει το 6ο γκολ της ομάδας μας.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βασίλης Βούζας μετά από το παιχνίδι σημείωσε: «Το σκορ δεν αφήνει πολλά περιθώρια για σχόλια. Είδα τους παίκτες μου να έχουν διάθεση και να παλεύουν σ’ όλο το παιχνίδι για το καλύτερο. Σαφώς και μπορούμε να παίξουμε καλύτερα και τα παιδιά που έχουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής και τα πιο νέα. Όταν είσαι στον Ολυμπιακό δεν πρέπει να σταματάς να δουλεύεις. Το μηδέν στην άμυνα σαφώς είναι μια σημαντική παράμετρος και δείχνει την δουλειά μας αλλά αυτό που προέχει είναι η ατομική βελτίωση των παικτών. Είμαστε σε μια ομάδα με τεράστιες απαιτήσεις».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:  Γαβαλάς, Πανάγου, Τσιμίκας, Νικολάου (46′ Κωστανάσιος), Τσιμπούκας, Λάμπρου (λ.τ 31′ Γιανναράκης), Μανθάτης (59′ Καμπέτσης), Ξενιτίδης, Βάρκας, Κηπουρός, Βρουσάι.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Λύτρας, Φώτος, Σβέρκος, Μερεντίτης, Σαραντίτης (59′ Λιάγκας), Νίκας, Χατζηλάμπρος, Ζυμπέρι, Σαλιάι, Σέννα (54′ Μιτακίδης), Καραχάλιος.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button