Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Εξάρα» στον Ιωνικό! (Video)


Σαν σήμερα το 2002 ο Θρύλος ταπείνωσε με 6-0 τους Νικαιώτες στην Ριζούπολη και συνέχισε την ξέφρενη κούρσα του προς την κατάκτηση του έβδομου συνεχόμενου πρωταθλήματος.

Με μία από τις εμφατικές νίκες της τελευταίας 20ετίας είναι άρρηκτα συνδεδεμένη χρονικά για τον Ολυμπιακό η σημερινή ημερομηνία.

Συγκεκριμένα, συμπληρώνονται 15 χρόνια από το εντυπωσιακό 6-0 του Αυτοκράτορα επί του Ιωνικού στη Ριζούπολη. Μία ευρεία νίκη, η οποία συνδυάστηκε με καταπληκτική εμφάνιση γιατους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι συνέχισαν απτόητοι την φρενήρη κούρσα τους προς την κατάκτηση του έβδομου συνεχόμενου τίτλου της νέας δυναστείας τους.

Με τον Σρέτσκο Κάτανετς στην άκρη του πάγκου τους, οι πρωταθλητές Ελλάδας μπήκαν αφιονισμένοι από τα πρώτα λεπτά στον αγωνιστικό χώρο με διάθεση να … διαλύσουν τους αντιπάλους τους!

Μόλις στο 8’ ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, άνοιξε το σκορ για τον Θρύλο, ενώ στο 13’ ο Τζιοβάνι με κοντινή προβολή πέτυχε το 2-0. Στο 24’ ο Γιαννακόπουλος με κοντινό πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στα επίπεδα του 3-0. Ο «Στελάρας» ζευγάρωσε τα προσωπικά του τέρματα στο 51΄ και με νέο εύστοχο πέναλτι του Τζόρτζεβιτς στο 54’ ήρθε το 5-0 για τον Ολυμπιακό.

Το κερασάκι στην … τούρτα, πρόσθεσε ο Χρήστος Πατσατζόγλου στο 68’ με κεφαλιά

Ας θυμηθούμε τις καλύτερες στιγμές εκείνου του θριάμβου του Ολυμπιακού στο παρακάτω video

Σχετικά Άρθρα

Back to top button