Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Εξάρα» στην Βέροια! (Video)

download

Σαν σήμερα το 2013 ο Ολυμπιακός φιλοδώρησε την Βέροια με 6-0 στον Νεό, με τον Κώστα Μήτρογλου να πετυχαίνει το τέταρτο του «χατ-τρικ» με τα «ερυθρόλευκα».

 

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Με μία από τις πιο ευρείες νίκες του στο πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια είναι άρρηκτα συνδεδεμένη για τον Ολυμπιακό η σημερινή ημερομηνία.

Συγκεκρμένα, συμπληρώνονται τρία χρόνια από την ημέρα, όπου ο Θρύλος συνέτριψε με 6-0 την Βέροια στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο της έβδομης αγωνισιτκής κι έκανε ακόμη ένα σημαντικό βήμα για την κατάκτηης του 41ου τίτλου στην ιστορία του.

Ο Ολυμπιακός με τον Μίτσελ στην άκρη του πάγκου του, προερχόταν από το επικό 0-3 επί της Άντερλεχτ στις Βρυξέλλες για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Ένα αποτέλεσμα, το οποίο είχε ανοίξει διάπλατα τον δρόμο στον Αυτοκράτορα για την μάγκικη πρόκρισή του στους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Κώστας Μήτρογλου, που ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής εκείνου του θριάμβου χάρη στο παρθενικό του χατ-τρικ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με τη φανέλα του Ολυμπιακού, διένυε την πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του κι οδηγούσε εκ του αφαλούς τον Θρύλο στον δρόμο των επιτυχιών.

Εκείνη την Κυριακή ο «πιστολέρο» έμελλε να πετύχει ακόμη ένα χατ-τρικ με τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο και να οδηγήσει τον Ολυμπιακό στο εμφατικό 6-0 επί της Βέροιας.

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Μήτρογλου, πέτυχε το τέταρτό του χατ-τρικ με γκολ στο 8΄, στο 20΄ και στο 81΄, ενώ δύο τέρματα σημείωσε ο Κάμπελ (63΄ και 82΄) και ένα ο Μανιάτης (71΄).

Οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν και πέναλτι με τον Σαβιόλα στο 32΄.

Ας θυμηθούμε τις καλύτερες στιγμές εκείνης της εμφατικής νίκης του Θρύλου στο παρακάτω video

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button