Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Εξάρα» πρόκρισης επί του ΑΟ Χανιά (video)

Πέρυσι τέτοια ημέρα ο Ολυμπιακός συνέτριψε με 6-0 την κρητική ομάδα στον Ναό τσεκάροντας το εισιτήριο της πρόκρισης για την προημιτελική φάση του Κυπελλου Ελλάδας.

 

Με μία εμφατική νίκη με 6-0 επί του Α.Ο. Χανιά είναι άρρηκτα συνδεδεμένη η σημερινή ημερομηνία για τον Ολυμπιακό!

Πέρυσι τέτοια ημέρα ο Θρύλος συνέτριψε με το εκκωφαντικό 6-0 τον ΑΟ Χανιά στο «Γ Καραϊσκάκης» τσεκάροντας το εισιτήριο της πρόκρισης για την προημιτλεική φάση του Κυπέλλου με δύο ευρείες νίκες

Στου διαδικαστικού χαρακτήρα επαναληπτικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 6-0 του ΑΟ Χανιά και με συνολικό σκορ 10-1 πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του θεσμού.

Οι Πειραιώτες είχαν επικρατήσει με σκορ 4-1 στα Περιβόλια

Ο Σάσα Ζντιέλαρ μόλις στο 4’ άνοιξε τον …  χορό των «ερυθρόλευκων» τερμάτων, για να ακολουθήσει ο Παϊτίμ Κασάμι στο 12’ για το 2-0. Ο Σεμπα΄στο 36’ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στα επίπεδα του 3-0, για να έρθει το δεύτερο προσωπικό γκολ του Κασάμι στο 45′ για το 4-0.

Στο 73’ ο Άλαν Πουλίοδο έγραψε το 5-0 για τους Πειραιώτες, ενώ το τελικό 6-0 διαμόρφωσε ο Νταβίντ Φουστέρ στο 90΄

Ολυμπιακός (Σίλβα): Καπίνο, Ελαμπντελαουί (46′ Σάλιακας), Αυλωνίτης, Μποτία, Τσιμίκας, Ζντιέλαρ, Κασάμι (46′ Μανιάτης), Φουστέρ, Σεμπά, Ερνάνι (λ.τ. 76′ Μανθάτης), Πουλίδο.

ΑΟ Χανιά (Λυρώνης): Πρίφτης, Παγώνης (46′ Φυνικάκης), Καρτσαμπάς, Μπριλάκης, Χατζηλιάδης 46′ Μπουζούκης), Γκέσιος, Τσούτσης, Άλβες, Ρίκκα, Λίτα, Νύκταρης (72′ Σάντερσον).

 

Ας θυμηθούμε τις καλύτερες στιγμές εκείνης της επιβλητικής νίκης – πρόκρισης του Θρύλου στο παρακάτω video

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button